Skip Navigation Links

Okul kayıtlarında hileye izin vermeyin..

İkametgâh Belgesi düzenleme işlemlerinde yaşanan sıkıntılara değinen Kaymakam Cemil Aksak, Özellikle okul kayıtları döneminde sıklaşan ikametgâh belge

Gündem   A+a-

İskenderun Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Muhsin Cerrahoğlu ve dernek üyesi Muhtarlar, Kaymakam Cemil Aksak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, İskenderun’a bağlı köylerin ve mahallelerin muhtarlarının görev yaptığı bölge ve bu bölgelerin sorunları ile ilgili Kaymakam Cemil Aksak’a açıklamalarda bulundu.
İkametgâh Belgesi düzenleme işlemlerinde yaşanan sıkıntılara değinen Kaymakam Cemil AKSAK, Özellikle okul kayıtları döneminde sıklaşan ikametgâh belgesi düzenleme işleminin yasalara uygun bir şekilde yapılması gerektiğini vurgulayarak, ”Okul kayıtları yapılırken ikametgâh belgesinin herkesin isteği doğrultusunda ya da hatır gönül ilişkisi içerisinde düzenlenmesi halinde eğitim sahalarında da dengesizlik oluşturacak sorunlar ortaya çıkarmaktadır” dedi.
Mahalle Muhtarlarının Belediye Yönetiminin hizmet paydaşı olduğuna dikkat çeken Kaymakam Cemil AKSAK,” Mahalle Muhtarları görev bölgesi ile ilgili sıkıntılarını Belediye Başkanlığına aktararak sıkıntı ve sorunlarının takipçisi olmalıdır ve görev bölgesinde halka iyi hizmetin devamının sağlanabilmesi için vatandaşın devlete karşı olan yükümlülüğünün de yerine getirilmesini takip etmelidir” tavsiyelerinde bulundu.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Cemil AKSAK, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Muhsin CERRAHOĞLU‘na ve dernek üyesi Muhtarlara teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet