Skip Navigation Links

Hatay'a Teknik Üniversite!

AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SADULLAH ERGİN’DEN ÜNİVERSİTE MÜJDESİ

Gündem   A+a-

 

 Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

 

    Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret ederek şoför esnafının sicil sorunun çözüleceği müjdesini verdi, ayrıca bölgenin bir Teknik Üniversiteye ihtiyacı olduğunu belirtti.

 

    Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yavuz Çelebi, Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra şoför esnafının sorun ve sıkıntılarını dile getirdi. Sicil memurluğunun Dörtyol’da kurulması gerektiğini, esnafın bu hususta büyük mağduriyetler yaşadığını ifade etti.

 

 

    Ak Parti Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, Ak Parti İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Bilgehan Aksoy, İsmail Soylu, Abdullah Arıcan, Osman Görgen ve Bülent Seçer’in eşlik ettiği Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Hatay’ın büyükşehir yapılanmasının ardından 15 ayrı ilçede büyükşehir belediyesinin birer temsilciliğinin olacağını ve her türlü iş ve işlemin buradan ve yerinden görüleceğini belirtti ve Odalarımızın ihtiyaç duyduğu sicil memurluklarının oluşturulacağı müjdesini verdi.

 

    Dörtyol Teknoloji Fakültesi ile ilgili olarak geçtiğimiz yıl Yüksek Öğretim Kurumuna 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğrenci kaydı yapılması için müracaat edildiğini de hatırlatan Sadullah Ergin; “Orada öğretim elemanı kadrosunda yaşanan bir sıkıntı sebebiyle bu yıl öğrenci kaydı yapılamadı. Ama ben size daha güzel bir müjde vereceğim. Sanayi, tarım ve lojistik üstü haline gelen bölgemizde artık bir Teknik Üniversiteye ihtiyaç var. İskenderun, Dörtyol, Erzin ve Payas hattı artık bir üniversiteyi hak ediyor. 

 

 

 

    Buraların Mustafa Kemal Üniversitesinden yönlendirilmesi ve şekillendirilmesi artık mümkün değil. Bu hızlı gelişmeye lokomotiflik yapacak bir Teknik Üniversitenin kurulması kaçınılmaz hale gelmiştir. Siyasete atılmadan önce avukattım. Verilen vekalete istinaden müvekkilimin haklarını savundum. Siyasete girdikten sonra sizler bana yine vekalet verdiniz. 6 yıl gurup başkanvekili, 5 yılda kabinenin bir üyesi olarak yine sizlerin vekaletiyle bilgi ve birikim sahibi oldum. Artık neyi nereden ve nasıl isteyeceğimizi ve nasıl getireceğimizi çok iyi biliyoruz. İnşallah 30 Mart’tan sonra bu bölgede bir Teknik Üniversiteyi kuracağız” dedi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet