Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Minik Anna Vaftiz Oldu!

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli'nin altıncı ve en küçük torunu, yine İskenderun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyel

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli’nin altıncı ve en küçük torunu, yine İskenderun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ile Editörü Helga Terbiyeli’nin küçük kızları Anna Terbiyeli sade bir törenle vaftiz oldu.
Geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesinde düzenlenen ayin törenini, Kilisenin Pederi Dimitri Yıldırım yönetti. Küçük Anna’nın Vaftiz Anneliği ile Vaftiz Babalığını Amcası Yusuf Terbiyeli ve Meral Sadreddin yaptılar.
Aile arasında gerçekleştirilen vaftiz töreni nezih bir ortamda geçti. Ayinde vaftiz hakkında kısa açıklamalar yapan Peder Dimitri Yıldırım, Hıristiyan dininde vaftiz olmanın önemine değindi. Daha sonra vaftiz kurnasında takdis edilmiş su ile yıkanan Anna ardından kutsal yağ ile de takdis edildi ve yine kutsal ekmek yiyerek Hıristiyanlığa adım atmış oldu.
Gerçekleşen ayin sonrası kilisenin bahçesinde misafirlere küçük bir kokteyl verildi. Davetlilerle tek-tek ilgilenen anne ve baba, törene katılan tüm yakınlarına teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş