Skip Navigation Links

Gül: MMK İşçisinin Yanındayız

Çelik-İş Sendikası Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, MMK Metalürji fabrikasında süren yetki davasının 25 Eylül'e

Gündem   A+a-

 
Gül: MMK İşçisinin Yanındayız
Çelik-İş Sendikası Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, MMK Metalürji fabrikasında süren yetki davasının 25 Eylül’e ertelendiğini belirtti.
Gül, İskenderun Adliyesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, MMK işçisinin Çelik-İş Sendikasını istediğini belirtti.
Gül, MMK Metalürji fabrikasında Çelik-İş Sendikasına üye yaklaşık 1750 işçinin bulunduğunu belirterek,”Bizler her zaman MMK işçisinin yanındayız. İskenderun İş mahkemesinde MMK ve Türk Metal Sendikasının açtığı dava sürüyor. Mahkemenin 2.duruşması yapıldı. Mahkeme MMK ve Türk Metal Sendikasının yetki ile ilgili ayrı açtıkları davayı birleştirme kararı aldı” dedi.
Gül,” Tüm MMK çalışanlarına bu mücadelede saygı duyuyor, bu yolculukta asla yalnız olmadıklarını belirtmek istiyorum. Burada davayı açanlar toplu sözleşmeyi uzatabilmek istiyorlar., MMK işçisinin hak ve çıkarlarını geciktirmek, alın terlerinin karşılığının bir an önce alınmasını engellemek için Çelik-İş Sendikası'nın aldığı yetkiye itiraz ediyorlar ”şeklinde konuştu.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet