Skip Navigation Links

CHP Hatay’da Vekil ve İl Yönetiminden İstifa Depremi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz’ın CHP’nin İskenderun ve Arsuz Belediyesi’nde verdiği kararların

Politika   A+a-

ardından Genel Merkeze ‘İstifa resti’ çekti. Bu gelişmelerin üzerine CHP Hatay İl Yönetiminin de istifa resti çektiği haber merkezimize gelen bilgiler doğrultusunda yer aldı. Bilindiği üzere CHP İskenderun’da mevcut Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ile yola devam karar alır iken Arsuz Belediye Başkanlığında ise kamuoyu yoklamalarında birinci gelen isim Nazım Culha’yı belirlemişti. Alınan bu kararlarda MYK’ da ret oyu kullandığı öğrenilen CHP Hatay Milletvekili Eryılmaz iki ismin adaylığının kesinleşmesi ile partiden istifa edeceği yönünde ki iddialar sosyal medya’da güne damgasını vurdu.

CHP Hatay İl Başkanı Mullaoğlu

Aradığınız Aboneye Şu An Ulaşılamıyor!

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden Vekil Eryılmaz’ın istifa ettiği haberleri üzerine CHP kulisleri de sessizliğni koruyor. Öte yandan, Vekil Eryılmaz’ın istifa restinin ardından CHP Hatay İl Yönetiminin de Genel Merkeze istifa resti çekti. Aday belirlemelerinin ardından sessizliğini koruyan CHP İl yönetiminde Servet Mullaoğlu’nun da telefonlara çıkmadığı bildirildi.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
TC 17 Ocak 2014 Cuma
nasıl olacak bu iş..size biz nasıl kurtarıcı gözüyle bakacağız..bu memleketi daha içinizde anlaşamayan..rant peşinde koşan sizlerlemi düzlüğe çıkartacağız..yazık..çok yazık..
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet