Skip Navigation Links

Görevimiz Trafikte Huzur

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ilköğretim ve anaokulları için başlatmış olduğu ‘Fahri Trafik Melekleri’ projesi Mithat Paşa İlköğretim okulunda

Eğitim   A+a-

 

   Mithat Paşa İlköğretim Okulu Konferans salonunda gerçekleşen etkinliği İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri gerçekleştirdi.

   “Görevimiz Trafikte Huzur”

   Öğrencileri trafik melekleri ilan eden Polis Memuru Canan Yılmaz, trafiğin tanımı hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Yılmaz; “Bugün buraya trafik ve genel güvenlik konularında bilgi vermeye geldik. Trafik; insanların, araçların ve hayvanların karayolları üzerinde ki hal ve hareketlerine denir. Trafikte kimler vardır? Yayalar ve araçlar. Bizim görevimiz ise trafik polisleri olarak trafikte yayaların huzurunu sağlamak olduğu gibi trafiğin seyrinin akışkanlığını da sağlayabilmektir. Sizin gibi miniklerin okuldan eve, evden okula gider iken trafikte sorun yaşamamasını sağlamak bizlerin asıl görevidir” dedi. Slayt gösterimi şeklinde yapılan sunumda minikler polis abla ve ağabeylerine oldukça ilgi gösterdiler. Trafik melekleri olmak isteyen minik öğrenciler kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yapmak için polislere söz verdiler.

 

 


 
Görevimiz Trafikte Huzur videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet