Skip Navigation Links

Taahhütlerimiz boynumuzun borcudur !..

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesini Ziyaret Eden Ergin:Taahhütlerimiz boynumuzun borcudur !..

Politika   A+a-

 

    Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Ramiz Bakır ve yönetim kurulu ile üyelerinin konuğu olan AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, aklı selim, milletperver bütün vatandaşların adayı olduğunu söyledi.

 

     30 Mart yerel seçimler öncesinde Hatay'ı karış karış dolaşmaya devam eden AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Ramiz Bakır ve yönetim kurulu üyelerinin konuğu oldu. Yapılan ziyarete Ergin'in yanı sıra AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi üyeleri katılım gösterdi.

     AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, seçim öncesinde verilen sözlerin, taahhütlerin boynunun borcu olduğunu söyledi.

     11 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye'de çok büyük değişimler yaşandığını ve elde edilen ekonomik istikrar ile ülkenin kalkındığını ifade eden Ergin, "Elde edilen siyasi ve ekonomik istikrar sayesinde ülkemiz çağ kapatıp çağ açtı. Doğu'dan batı'ya, kuzey'den güney'e yapılan yatırım hamleleri ile adeta kabuk değiştirdik. Orta doğuda gücüne güç katan ülke olarak bölgesinde lider olduk. Bu hizmetler sürerken Hatay'da nasibini aldı ve almaya devam ediyor. İlimiz adeta şantiyeye dönmüş durumda. Hatay'ın dört bir yanına yapılan yatırımlar gözle görünür seviyeye geldi" dedi.

     "Ne söz verdiysek yerine getirmenin gurur ve sevincini yaşıyoruz" diyen Ergin, "Milletimize, Hataylılara söz verdik ve sözümüzü tuttuk. Baraj dedik, üç ayrı barajın yapımı devam ediyor. önümüzdeki yıldan itibaren barajlarımız birer birer faaliyete geçerek topraklarımız suya doğacak. Yapılan bölünmüş yollar ulaşımda büyük kolaylıklar sağlıyor" dedi.

     Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Ramiz Bakır, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Adalet eski bakanımız ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı sayın Sadullah Ergin ve beraberindeki heyetin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduk. Seçim çalışmalarında başarılar dileriz. Yerel seçimler Hatay'a hayırlara vesile olur" dedi.

     Ziyaretin sonunda AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Ramiz Bakır ve üyeleri ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 


 

    Antakya Küçük Sanayi Sitesi'ne Ziyarette Bulunan Sadullah Ergin:

    İşiniz aşınız artacak hazırlıklı olun !..

 

    Küçük Sanayi Sitesi'nde Marangozlar, mobilyacılar bölümü çalışanlarının konuğu olan Ergin, Hatay'a yapılan yatırımların, kendini göstermeye başladığını, Hassa bölgesinde kurulacak olan yeni fabrikalar ile Hatay'ın ekonomik yapısında pozitif yönde değişiklikler yaşanacağını ve bunun bütün sektörlere yansıyacağına kaydetti.

     Ergin, binlerce işçi tarafından sanayi sitesi'nde davullarla, alkışlarla ve büyük coşku ile karşılandı.

 

     AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Antakya Küçük Sanayi Sitesi'nde binlerce kişi tarafından davullarla karşılandı. Ergin burada yaptığı açıklamalarda Hatay'ın mevcut ekonomisine büyük katkılar sağlayacak olumlu gelişmelerin önümüzdeki süreçte devam edeceğini müjdeledi.

     Antakya Küçük Sanayi Sitesi Marangozlar ve Mobilyacılar sektörü çalışanlarının ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Atıç, AK Parti İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile binlerce sanayi sitesi çalışanı iştirak etti.

     Sanayi sitesinde düzenlenen toplantıda AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin'in konuşmasını dinlemek üzere gelen binlerce işçi salonda kendilerine yer bulamayınca salon dışında dinlemek zorunda kaldı.

     AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, iş gününde binlerce işçinin işlerini güçlerini bırakarak kendisini dinlemek üzere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

     Hatay'a son yıllarda yapılan yatırımlar ile yüzünde değişiklikler yaşandığını ifade eden Ergin, "Amanos Tüneli ekonomik yönden Hatay'a çığır açacak. Amanos tüneli sayesinde Hassa ve çevresinde Hatay İl Genel Meclisi tarafından tahsisi yapılan tarıma elverişli olmayan 40 bin dönüm arazi, fabrikalar ile dolup taşacak. Bu da ilimiz genelinde bulunan binlerce gencimize iş, aş kapısı olacak. İlimizde ekonomik yönden olumlu gelişmelerin yaşanacağı yansımaları her sektör görecek ve fark edecektir. Bundan mobilya ve marangoz sektörü de nasibini alacaktır" dedi.

     Büyükşehir belediyesi seçimlerinde milletin AK Parti'nin belediyecilik anlayışı ile tanışacağını ifade eden Ergin, "Allah kısmet eder sizler de vekalet verirseniz, AK Parti'nin belediyecilik hizmetini hizmete sunacağız. Yapılacak olan seçimlerde Hatay'ın, evlatlarımızın önümüzdeki 50-70 yıllık geleceğini belirleyeceksiniz. Bu seçimler hizmet siyasetini, hizmetlerin devamını belirleme seçimidir. Ben sadece AK Parti'nin adayı değilim, milletperver, sağduyulu insanlarımızın adayıyım" dedi.

 


    Tudors Magazasında İlk Siftah Ergin'den

     30 Mart yerel seçimler öncesinde davet edildiği her noktaya yetişmek üzere zamana karşı büyük bir yarış içinde bulunan Ergin, Antakya'da açılışını yaptığı mağazanın ilk müşterisi oldu ve "İlk siftah benden" dedi.

     Hürriyet Caddesi'nde düzenlenen görkemli törende mağazanın açılışını AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin yaptı.

     Tudors Mağazası Antakya şubesi sahiplerinden Ayhan-Metin Aksoy'un ev sahipliğinde düzenlenen açılış törenine, AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Tudors Mağazaları genel sahibi Recep-Yaşar Ayaydın ile çok sayıda seçkin davetli katılım gösterdi.

     Tudors Mağazası Antakya şubesi sahiplerinden Ayhan-Metin Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında kendilerine zaman ayırarak teşrif etmelerinden ötürü AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin'e teşekkür etti ve Hatay Büyükşehir Belediye seçimlerinde başarılar diledi.

     Mağazanın açılışını gerçekleştiren AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, mağazanın sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diledi ve "İlk müşteriniz ben olacağım. İlk siftah benden olsun" diyerek alış verişte bulundu.


    HAGİAD'IN KONUĞU OLAN ERGİN:

    90 YILLIK CUMHURİYET TARİHİNDE HATAY YATIRIM REKORU KIRDI

 

    AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, HAGİAD'ın konuğu oldu ve AK Parti iktidarı döneminde Hatay'a yapılan yatırımları tek tek anlatarak genç iş adamlarına yeni ufuklar ve yeni yatırım alanlarının açılacağı müjdesini verdi.

    90 yıllık Cumhuriyet tarihinde Hatay'a yapılan yatırımlar ile rekor kırıldığını ifade eden Ergin, "Bunu yapmak için önce hayal edeceksiniz ve sonra hayalinizi projelere tek tek aktarıp yatırım yapacaksınız. 11 yıllık AK Parti hükümeti olarak elde ettiğimiz siyasi ve ekonomik istikrar sayesinde gerek Türkiye genelinde gerekse Hatay genelinde çeşitli alanlarda yatırımlar yaparak milletimize hizmetler sunduk. Havaalanımız son 6 yıldır yurt içi ve yurt dışı uçuşları ile milletimize çok büyük hizmetler sundu. Bölünmüş yollar ile ilçeler arası bağlantılarda büyük rahatlıklar yaşandı. Çiftçilerimizin gelirine gelir katmak ve %16'sı sulanan arazilerimizin %90 seviyesine ulaşması için üç ayrı yerde yapımı devam eden barajlarımız pek yakında hizmete girecek. Türkiye'de bir eşi olmayan 11 Km uzunluğunda Reyhanlı ilçemizde yapımı devam eden Reyhanlı Barajı 15 mayıs 2015 tarihinde kapalı basınçlı devre sulama sistemi ile birlikte hizmete girecek. Yıllarca Yarseli'yi bize baraj olarak ifade ettiler, ama aslında Yarseli 45-50 milyon metreküplük büyük bir gölet. Reyhanlı barajı 450 milyon metreküp su kapasiteli bir baraj. Menzelet projesi ile Göksun'un karlı suları Hatay'a büyük kanallarla taşınarak Tahtaköprü barajına dökülecek. Tahtaköprü barajı seti 12 metre daha yükseltme ihalesi yapıldı. Böylelikle bu baraj Kırıkhan, Hassa ve havaalanı çevresinde bulunan topraklara can suyu olacak. Antakya ve Samandağ çevresinde toprakların sulanması, içme suyu ihtiyacının karşılanması ve elektrik üretimine de destek olacak Karaçay Barajı bu yaz su tutmaya başlayacak. Batıayazın üst bölümünde ormanlık arazi içerisinde masmavi bir renk ile doğal görüntüye ayrı bir renk verecek olan bu baraj sayesinde Samandağlı ve Antakyalı toprak sahibi insanlarımız kazançlarına kazanç katacaklar" dedi.

hagiad(1).jpg" alt="" />

     İstanbul'da denizin altından tren geçtiğini, Kocaeli otobanının deniz üzerinde yapılmasına karşın Hatay'ında Amanos dağlarını delerek 10 Km'lik bir tünelle İskenderun körfezinden daha büyük bir alanda yeni fabrikalara kavuşacağını dile getiren Ergin, "Hatay'ın çılgın projesi olan Amanos Tüneli, proje ihalesi tamamlandı ve yapım aşamasına geldi. Önümüzdeki aylarda ilk kazmayı vurarak yatırım sektöründe bulunan işadamlarımıza büyük kolaylıklar sağlayarak Hatay'ın ekonomik gelirinde olumlu gelişmeler sağlayacağız. Spor alanında ihaleleri tamamlanan 30 bin kişilik olimpik stadyum, uluslararası standartlara uygun kışında hizmet verecek yüzme havuzu, buz pateni pisti, atletizm pisti, beş bin kişilik kapalı spor salonu, gençlik merkezi, basketbol, voleybol sahaları yaşadığımız kente ayrı bir statü kazandıracak. Şu ana kadar kesinlikle hayalleri söylemiyorum, yapılmışları söylüyorum" dedi.

    Hatay'ın önemli imkanlara kavuşması için çeşitli alanlarda projeler geliştirilip hizmete sunulması için büyük uğraşlar verildiğini ifade eden Ergin, "Hatay Büyükşehir Belediyesi ile önemli imkanlarla buluşacak. Bu imkanlar iyi kurgulanıp değerlendirilirse ilimiz Türkiye genelinde ilk 5 vilayet arasına girer" dedi.

    HAGİAD Başkanı Aydın Toksöz, AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve beraberindeki heyetin gerçekleştirmiş olduğu ziyaret ve Hatay'a yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

    Ziyaret sonunda AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, ziyaret defterini imzaladı ve HAGİAD üyeleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet