Skip Navigation Links

Devletin Çalışma Biçimini Çok İyi Biliyorum

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan; “Türkiye Milletin Yönetebildiği Bir Duruma Geldi”

Politika   A+a-

 

   22. Dönem Hatay Milletvekili ve Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi mahalle ve köy ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.

   Cırtıman Köyü’nde Faruk Keleş’in konuğu olarak köy halkı ile buluşan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan’a yoğun ilgi gösterildi.

   “Devletin Çalışma Biçimini Çok İyi Biliyorum”

   Türkiye’nin 11 yıl içerisinde önemli mesafeler kat ettiğine vurgu yapan Soydan, Türkiye’nin milletin yönetebildiği bir duruma geldiğini söyledi. Konuşmalarında devletin çalışma biçimini çok iyi bildiğini söyleyen Soydan; “Biliyorsunuz ki önümüz de bir yerel seçim var. Bizler de bu süreçte görev almak için yola çıktık. Tabi daha önce adaylık açıklanacak diye bekliyorduk. Süreç biraz gecikti. Ak Parti Türkiye genelinde hiçbir ilçenin açıklamasını yapmadı. Dolayısıyla birkaç gün sonra bu süreçte sona gelinmesini bekliyoruz. İnşallah en hayırlı netice alınır. İskenderun’a hizmet edecek, hakkını hukukunu koruyacak bir şekilde seçim olmasını temenni ediyoruz. Kimin aday olduğundan ziyade önemli olan halkın kazanması. Önemli olan kentin kazanması, önemli olan hizmetlerin yapılabilir olması. B u memlekette yaşayan insanlarımızın hizmet alabileceği şekilde beklentilerini karşılayabilecek bir sürecin yaşanmasını temenni ediyorum. Bizler de 250 bin nüfusa en yararlı olacak, halkın çıkarlarını en iyi kim koruyacaksa inşallah onu kısmet olur diyoruz. Siyasette tecrübemiz oldu. Devletin çalışma biçimini çok iyi biliyorum. Siyaset sadece yapılırken değil arada bir kenarda durup gözlerken de öğrenilir. Hep büyükler şöyle derdi. Siyasetin okulu yok. Her meslekten siyasetçi olunur. Halkı tanımak, hizmet yapma önceliklerini bilmek onun için mücadele edebilmek en önemli olan. Bizler için öyle. Bizler siyasete girerken 2001 yılında Türkiye ekonomisi batmış, bankaları boşalmış, krizden krize sürüklenen bir durumdaydı. Bizler bu süreçte Türkiye için yeni bir umut olabileceğimize inandığımız için kamuda ki görevimizi bırakıp siyasete soyunduk. İnanıyorum ki 2002’den bu yana da ülkemiz önemli mesafeler kat etti. Ülkenin ekonomisi 5 kat büyüdü. İhracatımız 30 milyar dolardan 150 milyar dolara geldi. Asgari ücret 180 liraydı bugün 850 lira oldu. Alım gücümüz dünküne göre çok iyi. Biz 2002 yılında milletvekilliği seçimine girer iken önce şunu anlatmıştık. Siz çoğunluğu sağlasanız bile vatandaş sizi iktidar yapmayacak diyorlardı. Ben ise birçok yerde şunu söylemiştim. Siz bize destek verin. Biz iktidar da oluruz, vatsız yasakları da kaldırırız genel başkanımız başbakan da olur cumhurbaşkanı da olur. Biz milletin iradesine güveniyoruz. Söz ve karar artık milletin olsun diyorduk. Biz artık Türkiye’de milletin getirdiklerini millet götürsün, milletin güvendikleri iktidara gelir millet beğenmezse geri götürür diyorduk. Biliyorsunuz ki hükümetlerin üstünde baskı vardır. Kısacası Türkiye milletin yönetebildiği bir duruma geldi. 11 yıllık süreç içerisinde” açıklamalarına yer verdi.

 

 


Devletin Çalışma Biçimini Çok İyi Biliyorum videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet