Skip Navigation Links

Rogar kapaklarını satmak isteyen kişi yakalandı

Çalınan rogar kapaklarının yerine olası tehlikeyi önlemek amacıyla yeni rogar kapakları yerleştiriliyor

Yaşam   A+a-


   Kentin değişik noktalarında, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalınan rogar kapakları ve ızgaralarının yerine, olası tehlikeyi önlemek amacıyla belediye ekiplerince derhal yenileri yerleştirilirken;

 

   İskenderun Belediyesi’ne ait olan rogar kapaklarını satmak isteyen bir kişi ise, hurdacı esnafının duyarlılığı sonucunda yakalandı.

 

   19 adet döküm rogar kapağı ve 1 adet döküm mazgal ızgarayı satmak isteyen bir kişi ile ilgili, İskenderun Emniyet Müdürlüğünce yasal işlem başlatıldı.

 

   Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, rogar kapaklarını ve mazgal ızgarayı satmak isteyen kişiyi polise bildiren esnafa, duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

 

   Belediyenin malının, halkın malı olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, esnafımızdan ve halkımızdan, bu tür kişi veya kişilerin, derhal polise bildirilmesini istedi.

 

   Tayfur Sökmen Bulvarı’ndaki esnafın duyarlılığı sonucunda yakalanan bir kişiyle ilgili yasal işlem başlatılırken, mazgal ızgara ve rogar kapakları tutanakla teslim alındı.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet