Skip Navigation Links

CHP Olarak Seçime Önde Başladık

CHP Ailesine Katılan Lütfü Savaş İskenderun’da Coşkuyla Karşılandı

Politika   A+a-

 

   Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş;

   “Seçimi Kazanıp Zafer Kahvesi İçeceğiz”

   Bir Süre Önce Ak Parti’den istifa edip Cumhuriyet Halk Partisine (CHP) katılan ve CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan mevcut Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP İskenderun İlçe Teşkilatında partililer ile bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.

   “Kılıçdaroğlu’nun Fikirlerine Göre Hareket Edeceğiz”

   Başkan Lütfü Savaş’ın partililerle tanıştığı basın toplantısına CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl ile Mevlüt Dudu’da katıldı. CHP’nin Hatay’da 2014 yerel seçimlerine önde başladığını söyleyen Lütfü Savaş; “partili arkadaşlar beni her gün kahve içmeye çağırıyorlar. Bizler CHP olarak önce seçimi kazanacağız. Sonra zafer kahvesini içeceğiz” dedi.

 

   “CHP Olarak Seçime Önde Başladık”

   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm kesimi bir merkezde toplamak istediğine dikkat çeken Savaş; “ Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum CHP ailesine katıldığım için. Amacımız, Yeni Türkiye’de Hatay’a geleceğe huzurlu bir şekilde taşımaktır. Bunun için sizlerle beraberiz. Biliyorsunuz 57 aydır Antakya Belediye Başkanlığı yapıyoruz. Ama bu 57 ay içerisinde son 2,5 yıl Hatay’ı karış karış geziyoruz. Özellikle Ortadoğu’da ki sıkıntıların Hatay’a yansımaması için önemli çalışmalar yaptık. Bu süreç içerisinde Hatay’da özellikle Antakya’da kısıtlı imkânlarla Antakya’yı geleceğe taşıma adına önemli adımlar attık. Şimdi de Hatay’ın makro seviyede geleceğe taşımak için buradayız. Tabi ki Sayın Genel Başkanımızın ifade ettiği önemli bir hadise var. Hepimiz için önemli değerler var ülkemizde. Kimimiz için vatan çok önemli, kimimiz için, cumhuriyet, Kimimiz için vatan, kimimiz için laiklik, kimimiz için Atatürk, kimimiz için inançlarımız çok önemlidir. Artık bayrağımız çok önemli. Bu konuda birlikte olmamız gerekli. Birlikte olup Türkiye’de iktidar olmamız gerekli. Hatay’da öncelikle kardeşliği ön plana çıkartıp daha sonra Hatay’ın yapılanmasını daha sonra yapmamız gerektiğini söyledi Genel Başkanımız. Bu şartlarda Genel Başkanımız hepimizi aynı çatı altında buluşturdu. Ben Sayın Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Çünkü Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu büyük düşünüp tüm merkezde herkesi kucaklama düşüncesinde. Beni burada kucakladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ama sadece buluşmak yetmiyor, kazanmak için çok çalışmamız gerekiyor. Birlik beraberlik içerisinde hedefe ulaşmalıyız. 20 gündür bu işin içerisindeyiz. Bu günler de sürekli teklif kahve içme teklifi alıyorum partililerden. Şimdi kahve içmek zaferden sonra olur. Önce zaferi kazanacağız sonra kahveyi beraber yudumlayacağız. Burada en çok görev kadınlarımız ile gençlerimize düşüyor. Antakya’da çok önemli hizmetler yaptık. Biz Antakya olarak İskenderun’dan geriydik. Şimdi İskenderun’u yakaladık. Ama bundan sonrası için amacımız ne Antakya ne İskenderun Hatay’ın bütününü kucaklamak. Şunu da ifade etmeliyim. Arkadaşlar bizler yarışa çok önce başladık. 2,5 yılda biz Hatay’ın stratejik planını hazırladık. Tüm coğrafyamızı bitirdik taradık. Ve makro seviyede projeler yaptık. Hatay’la ilgili projelerimiz hazır. Bunları yavaş yavaş açıklayacağız. Cephaneyi bir anda boşaltmanın gereği yok. Bütün CHP ailesinin bir nefer gibi çalışması gerekiyor. Zaferler koşarak, çalışılarak kazanılıyor” açıklamalarına yer verdi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet