Skip Navigation Links

Hassa'da ki Anaokullarına SODES desteği

Hassa’da ki bütün anasınıfı derslikleri SODES kapsamında donatıldı.

Eğitim   A+a-

 

   “SÖYLERSEN UNUTURUM,YAPARSAM ÖĞRENİRİM.”Adlı SODES projesiyle İlçemizde buluna 43 okuldaki65 anasınıfı dersliğine,eğitim materyali desteğinde bulunuldu.

    Hassa Güler Eren Anaokulu,Hassa Zübeyde Hanım Anaokulu,Aktepe Anaokulu ve A.Karafalı İlkokulu Anasınıfında yapılan dağıtım törenine;

   Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedirhan Umaç,Şube Müdürleri, ilgili Okul Müdürleri,köy muhtarı ve anasınıfı öğrencileri katıldı.

   Hassa Göler Eren Anaokulu Müdürü Önder Çiftçi,Söylersen Unuturum,Yaparsam Öğrenirim SODES projesi hakkında Kaymakamımıza açıklamalarda bulundu.

   Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU,dağıtım töreninde yaptığı konuşmada;

   “ Sosyal Destek Projeleri öncelikle sosyal gelişmişliği düşük illerde uygulamaya başlanılan sonra ise proje kapsamı iller genişletilen ve bu sayede ilimizde de uygulananhedef kitlesinde kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve engeliler gibi sosyal desteğe daha muhtaç insanlarımızın olduğu son derece önemli projelerdir.

 

   İlçemizde proje ofisimiz ve kamu kurumlarınca SODES e son derece önemli projeler hazırlanmıştır. İşte bu son dereceönem verdiğimiz projelerden biride “Söylersen Unuturum,Yaparsam Öğrenirim Projesidir”. Bu proje ile toplam 94.000 TL lik çocuklarımızın bütün duyularına hitap eden sadece anlatılarak değil, görerek, dokunarak, duyarak öğreten eğitim materyalleri alınmıştır faaliyetler tertiplenmiştir. Şüphesiz ki çocuklar projenin isminden de anlaşılacağı üzere dokunarak , oynayarak daha kolay ve kalıcı öğrenirler.Projemize emeği geçenlerin ellerine sağlık, ana okullarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

   Konuşmaların ardından malzemeler katılımcılara tarafından öğrencilere dağıtılarak,öğrencilerin sevincine ortak oldular.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet