Skip Navigation Links

Yazılım ve İnovasyon Topluluğuna ‘IBM Semineri’

MKÜ Yazılım ve İnovasyon Topluluğu İskenderun Mühendislik Fakültesinde düzenlenen IBM – Lotus Doküman Yönetim Sistemleri Eğitim Seminerinde buluştu.

Eğitim   A+a-

 

   MKÜ Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe öğrencileri de yoğun ilgi gösterdi. Yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliğin sunumunu MOBOTIX ve Güney Grup Güvenlik Sistemleri gerçekleştirdi.

   “Güvenlik Sistemleri Denince Birçok Sektör Olarak Düşünmeliyiz”

   Güvenlik sistemlerinin içerisinde birçok sektörü barındırdığına dikkat çeken MOBITIX İşlem Yöneticisi Ercan Öztürk, IP sistemlerinin artması ile her şeyin dataya döndüğünü ve sistemlerin iç içe geçtiğini söyledi. Öztürk; “Güvenlik sistemleri elektronik bölümlerinin uzmanlık alanı olarak görülüyordu. Fakat IP sistemlerinin artması her şeyin dataya dönmesi ile sistemler iç içe geçti. Bugün güvenlik sistemi dediğimiz sistem de güvenlik uzmanlarının yanında data alt yapılarından dolayı bilgisayar mühendislerine, elektrik sistemlerinden dolayı elektrik – elektronik mühendislerine, arkasında ki yazılım entegrasyonlarından dolayı yazılımcılara kısaca birçok sektöre ihtiyaç duyuluyor” açıklamalarına yer verdi.

 

 

 


Yazılım ve İnovasyon Topluluğuna ‘IBM Semineri’ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet