Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Eziyete değil hizmete talibim..

AK Parti İskenderun belediye başkan aday adayı Mehmet Soydan ev zayeritendi bir araya geldiği Cumhuriyet mahallesi sakinlerine bu mesajı verdi.' Ezi

Politika   A+a-

 

    EZİYETE DEĞİL HİZMETE TALİBİM

 

    AK Parti İskenderun belediye başkan aday adayı Mehmet Soydan ev ziyaretlerinde  bir araya geldiği Cumhuriyet mahallesi sakinlerine bu mesajı verdi." Eziyet etmeye değil hizmet etmeye talibim"

 

     Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Mehmet Soydan Cumhuriyet mahallesinde konuk edildiği evde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. İskenderun'da yeni ve güçlü bir yerel iktidar kurmak için yola çıktıklarının altını çizen Soydan yaptığı konuşmada Milletvekilliği döneminde yaptığı hizmetleri anımsatarak İskenderun'a bir çok hizmetin gelmesi için gayretlerini anlattı ve İskenderun nasıl yöneteceğini açıkladı. Mahalle sakinleri tarafından samimi bir havada karşılanan Mehmet Soydan şöyle konuştu. "

  

   Aslantaş barajından içme suyunun getirilmesi, Doğalgazın bölgeye getirilmesi, İskenderun havaalanı arazisinin ünirversite yapılabilmesi düşünülerek MKÜ'ye tahsis edilmesi, bazı sınavların İskenderun'da yapılabilmesi gibi daha bir çok konuda hizmetlerde alın teri döktüm elimden geleni yaptım. Herzaman halkın arasında oldum. Bugün iyi yönetilemeyen bir İskenderun var, Bazı hizmetler getirilmeye çalışılıyor ama bu hizmetler getirilirken süreç iyi yönetilemiyor. Aracılar dahil kimse memnun değil vatandaşlar canından bezdiriliyor. Bugün İskenderun belediyesinin yapıyor göründüğü bir çok hizmette aslında bizlerin emekleri var. İskenderun'un büyük bömümü kentleşememiş durumda. Halkımıza eziyet etmeye değil hizmet etmeye talip olduk. Biz kenti daha büyük bir şekilde yeniden yapılandıracak bir hizmet anlayışı ile gelmeyi planlıyoruz. Bölgemize büyük hedefler kurmayı Milli eğitim okullarını bir kampüse taşımayı planlıyoruz. İskenderun'u tüm kesimleri ile birlikte yapılandırmayı düşünüyoruz. Sağcısı ile solcusu ile ribelalleriyle her düşünceden insanla birlikte yola çıkmak gayretindeyiz. Halkın gönlünü almak hakkın rızasını kazanmak istiyoruz. Gönlümüz sevgimiz geniş birlikte bu kente sahip çıkalım. Hepimiz bir damla katarsak bu kente sahip çıkmış oluruz. Biz belli makamları gördük meclisi gördük ve koltuk derdinde değiliz. Bu yola çıkarken siz sevgili İskenderunluların desteğini duasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

   Sizi aramızda görmek istiyoruz

 

    Mehmet Soydan'ı dinleyen Cumhuriyet mahallesi sakinleri ise " biz seçilmişleri aramızda görmek istiyoruz ve ne yazıkki göremiyoruz. Sizi Milletvekilliği döneminde yaptığınız çalışmalarla tanıyoruz sevlien bir isimsiniz başkan seçildiğinde lütfen halkın arasında olun" şklinde duygularını dile getirdiler. Mehmet Soydan ise Milletvekilliği döneminde meclisin açık olmadığı süreçlerde sürekli halkın arasında olduğunu bir çok hizmetlere imza atabildiği ve halkın karşısına çok rahat çıkabilme hakkını kendisinde bulduğu için bugün İskenderun belediye başkanı olabilmek için halkın arasında olduğuna dikkat çekti ve halkın arasında olduğunun ve olacağının sözünü verdi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar