Skip Navigation Links

Özbülbül, ' Mükellef ile devlet arasında Lokomotif güç olacağız'

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMO) 1'nci olağan kongresini ardından yapılan seçimlerde

Gündem   A+a-

"//www.8gunhaber.com/etiket//" target="_blank">
iles/özbülbül b.JPG" alt="" />
 
Özbülbül, “ Mükellef ile devlet arasında Lokomotif güç olacağız”
 
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMO) 1’nci olağan kongresini ardından yapılan seçimlerde Alaaddin Özbülbül oda başkanı oldu.
Seçim sonrası değerlendirmelerde bulunan İSMO Başkanı Alaaddin Özbülbül, “Bu seçimde kazanan oda temsilcileri olmuştur. Yapılan seçimlerde Mehmet Nuri Bahadırlı arkadaşımızın listesi 79 benim liste ise 155 oy aldı. Biz yönetimimizi oluşturduk. Yıllardır İskenderun’da bu yükü omzumuzda taşıyorduk. Bu yükü hafifletmek için yeni yönetimiz ile kolları sıvadık ve üyelerimize oda olarak daha çağdaş ve daha modern hizmet verebilmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.
İskenderun Serbest muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, “Mükellef ile devlet arasında finans köprüsüyüz ve biz lokomotif görevi görüyoruz. Biz İskenderun Serbest muhasebeci mali müşavirler Odası olarak lokomotif güç olacağız” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet