Skip Navigation Links

“Bu Devlet Halkı İçin Her Şeye Kadir”

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, “Umut Güvercinleri” projesi kapsamında liseli gençlerimize yönelik tiyatro, sinema ve gezi gibi sosyal etkinlikleri

Eğitim   A+a-

 

   “Bu Devlet Halkı İçin Her Şeye Kadir”

   İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, “Umut Güvercinleri” projesi kapsamında liseli gençlerimize yönelik tiyatro, sinema ve gezi gibi sosyal etkinlikleri devam ettiriyor. Bu programlar doğrultusunda kentimizde farklı liselerde öğrenim gören lise 11 ve12. sınıf öğrencilerine yeni açılan Şehit Haydar Polis Merkezi Amirliği - MOBESE binasında bulunan sinema salonunda toplumsal ve bireysel değerlerin farkındalığını arttıran filmler izlettirildi.

   Çocuklar Bilinçlendiriliyor

    Gösterilen filmlerden ilki 2005 Hindistan yapımı, yönetmenliğini - senaryosunu SanjayLeelaBhansali’nin üstlendiği, hayatını karanlıkta yaşamaya mahkum sağır ve kör bir kızın, bir öğretmen sayesinde hayata nasıl tutunduğunu ve nasıl yaşam mücadelesi verip kazandığının konu edildiği Black (Siyah) isimli sürükleyici ve etkileyici bir film oldu. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri, “Terör örgütleri devletin zafiyet içinde olduğunu hissettirmeye çalışıyor. Biz devletin güçlü olup, halkı için her şeye kadir olduğunu gösteriyoruz. Suç örgütleri çocuklarımıza sözde sahip çıkıp, nefret aşılarken; biz özde sahip çıkıp sevgi aşılıyoruz. Örgütler çocukları suça ve kaosaiterken biz başarı ve huzura çekiyoruz. Devlet olarak olaylardan önce çocuklarımızı bilinçlendirip, aidiyet duygularını güçlendirip faydalı ve başarılı bireyler olarak topluma kazandırmak istiyoruz.Önlemek Tedavi etmekten İyidir mantığını benimsiyor ve önemini bir kez daha vurguluyoruz. Bu nedenle Proje ve çalışmalarımız durmayacaktır” dediler.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet