Skip Navigation Links

'Bizi Korkutamazlar Yıldıramazlar'

CHP'li Vekillerden Sarıseki Açıklaması 'Bizi Korkutamazlar Yıldıramazlar'

Gündem   A+a-

 
CHP’li Vekillerden Sarıseki Açıklaması “Bizi Korkutamazlar Yıldıramazlar”
CHP Sarıseki Belde binasının kurşunlaması üzerine açıklama yapan CHP’li vekiller, “Hiçbir olay bizleri yıldıramaz ve korkutamaz” dediler.
21 Ağustos gecesi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin CHP Sarıseki Belde Teşkilatı binasına gerçekleştirdikleri saldırı olayı üzerine, Beldeyi ziyaret eden CHP Hatay milletvekilleri Av. Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl, Refik Eryılmaz ve Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı belde binasında partililerle görüştüler. Belde yetkililerinden olay ile ilgili bilgi alan vekiller daha sonra ortak bir açıklama yaptılar.
CHP’li vekiller yaptıkları açıklamada ülkemizin içinde bulunduğu koşullara özellikle dikkat çekerek, “Şu anda barışı ve huzuru savunan tek kurum olarak CHP kaldı. Bu olay bizleri ve partililerimizi korkutmak, yıldırmak ya da provakasyon amaçlı yapılmış olabilir. CHP olarak hiçbir tezgah ya da zorlama bizi doğru bildiğimiz yoldan çıkaramaz. Biz he şartta barışın ve huzurun savunucusu olmayı sürdüreceğiz.” Dediler.
Daha sonra Milletvekilleri topluca Sarıseki Jandarma Karakoluna da ziyaret ederek olayla ilgili gelişmeler hakkında bilgi aldılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet