Skip Navigation Links

“11 Yıl’da Hatay Çağ Atladı”

Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, yaklaşan 2014 Mart Ayı yerel seçimleri öncesi İskenderun’da bir dizi

Politika   A+a-

Ergin HESOB’ de Esnafın Sorunlarını Dinledi

Ergin;

   “11 Yıl’da Hatay Çağ Atladı”

   Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, yaklaşan 2014 Mart Ayı yerel seçimleri öncesi İskenderun’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

   İskenderun’da ziyaretlerine gazetecileri ziyaret ederek başlayan Ergin, gün içerisinde sırasıyla KİSİAD, MÜSİAD, Deniz Ticaret Odası ve Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine (HESOB) ziyaretlerde bulundu.

   “AVM Şehir Merkezinde Olmasın”

   Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği İskenderun Şubesinde esnaflarla bir araya gelen Ergin’i HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ile İskenderun Şube Başkanı Uğur Fırat çiçeklerle karşıladı.

 

   Esnaflarla bir araya gelen Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Ak Parti’nin 11 yıl içerisinde Hatay’a neler kattığını ne neleri katabileceğini anlattı.

   Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak istişare sonucunda taleplerini Ergin’ e ileten HESOB Başkanı Teksöz; “İskenderun’un metal ve mobilya sanayiye ihtiyacı var. Modern bir hayvan pazarına ihtiyacımız var. İskenderun’da ki arkadaşlarımızın yine Devlet Demir Yollarının bağlantıları ile ilgili sıkıntıları var. Alış veriş merkezlerinin şehir merkezine yapılmaması ile ilgili sıkıntıları var. İskenderun’a bir fuar alanı yapılması, Arsuz Çevlik yolunun hızlandırılması gibi sıkıntılarımızı dosya halinde hazırladık. Sizin de bu konularda hassasiyet göstereceğiniz konusuna inancımız tam” dedi.

   Teksöz’ün ardından HESOB tarafından hazırlanan dosyayı inceleyen Ergin, gerekli çalışmaların başlatılacağı sözünü verdi. 11 yıl içerisinde Hatay ve Türkiye’de birçok şeyin değiştiğini belirten Ergin hayata geçirilen projeler ile Hatay’da çağ kapanıp çağ açıldığını söyledi.

 

 


 
“11 Yıl’da Hatay Çağ Atladı” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet