Skip Navigation Links

Hürriyet İlköğretim Okulundan Anlamlı Gece

İskenderun Hürriyet İlköğretim Okulu dayanışma gecesinde buluştu. Okul Aile Birliğinin organize ettiği etkinlik İskenderun Toyota Plaza’ da gerçekleşt

Magazin   A+a-

 

   Hürriyet İlköğretim Okulundan Anlamlı Gece

   İskenderun Hürriyet İlköğretim Okulu dayanışma gecesinde buluştu. Okul Aile Birliğinin organize ettiği etkinlik İskenderun Toyota Plaza’ da gerçekleşti.

   “Amacımız, Problemlere Ortak Çözüm”

   Dayanışma gecesine çok sayıda davetlinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, belde ve belediye başkanları, iş adamları ile çok sayıda kurum müdürü katıldı. 2013 – 2014 Eğitim ve Öğretim yılında 3 okulun birleşimi ile bünyelerinde 1800 öğrenci olduğunu belirten Hürriyet İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Funda Turaç, düzenlenen gecede amaçlarının oluşabilecek problemlere ortak bir çözüm üretebilmek olduğunu söyledi. Düzenlenen etkinliğin bundan sonra ki süreçte her yıl geleneksel olarak düzenleneceğini ifade eden Turaç; “çocuklarımızın eğitimine daha iyi katkıda bulunabilmek amacıyla okul aile birliğimizin katkılarıyla biz veliler bir araya geldik. Amacımız, oluşabilecek problemlere ortak çözüm üretebilmek” dedi. Canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen davetliler oyun pistini bir an olsun boş bırakmadılar. Kura çekilişlerinin de yapıldığı gece de davetlilere hediyeler dağıtıldı.

 


 

Hürriyet İlköğretim Okulundan Anlamlı Gece   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet