Skip Navigation Links

MKÜ'den TOBB GGK'ya destek sözü geldi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesine girişimcilik merkezi kurma çalışmaları başladı.

Gündem   A+a-

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesine girişimcilik merkezi kurma çalışmaları başladı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Hatay Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, Rektör Prof. Dr. Şerefettin Canda'yı ziyaret ederek destek istedi.

Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Çağrı Belibağlı, TOBB bünyesinde yeni oluşturulan bu kurulun ana amacının genç girişimcileri desteklemek olduğunu söyledi.

Başkan Çağrı Belibağlı ve Kurul üyelerinden Mustafa Saraç ve İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Servet Uğutmen , Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde Girişimcilik Merkezi kurmak ve bu merkezle üniversiteli gençlerin girişimcilik yönünde desteklenmesini sağlamaya çalışacaklarını belirtti.

Üniversite programlarında girişimcilik üzerine derslerin bulunduğunu hatırlatan Rektör Canda gençlerin yaptıkları tüm çalışmalara destek sözü verdi. Gençlerden gelecek her türlü öneriye açık olduklarını yineleyen Canda, "Okullarımızda uygulamaya yönelik eğitim yapıyoruz. Tarıma, sanayiye ve hizmet sektörüne yönelik ara eleman yetiştirmeye önem veriyoruz. Genç işadamlarımızın sosyal sorumluluk içinde yaptıkları bu çalışmayı önemsiyorum" görüşlerini dile getirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet