Skip Navigation Links

Tenis Turnuvası sona erdi

İskenderun Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Tenis Turnuvası sona erdi

Spor   A+a-

 
   İskenderun Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Tenis Turnuvası sona erdi
 
  Turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyaları törenle verildi.
 
  İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nde düzenlenen törene, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Türkiye Tenis Federasyonu Başhakemlerinden Faruk Küreci, gözlem hakemleri Şansal Öz, Seyhun Seyhan ve Tülay Tapcı, İskenderun Belediyesi tenis kursu sporcu öğrencileri, tenis hocaları, sporcular ve aileleri katıldı.
 
   İskenderun Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Gülten Gürocak’ın da katıldığı turnuvada, sporcuları kutlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, ailelerle ve sporcularla ayak üstü kısa sohbetlerde bulundu.
 
   Turnuvadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren sporcular ve aileleri, gösterilen ilgiden dolayı Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti.
 
   Turnuvaya, çeşitli il ve ilçelerden sporcuların katıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Birlik içerisinde ve bir arada olmaya en çok ihtiyacımız olan günlerden geçiyoruz. Sporla insanlar bir arada oluyor. Çocuklar birbirini tanıyor, kaynaşıyor. En önemlisi bu. Turnuvalar sürecek. Her zaman bekleriz” dedi.
   Turnuvaya milli takımdan sporcuların katıldığına işaret eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan Rauf Denktaş Spor Kompleksi ile sporda altyapı kazandırıldığını, kentimizden de başarılı sporcular yetişeceğini ifade etti.
 
   Turnuva ve gösterilen ilgiye teşekkür eden sporcular ve aileleri, “Başkanım çok teşekkür ederiz. Bundan sonra İskenderun’da düzenlenen bütün turnuvalarınıza katılacağız. Organizasyon, ilgi çok güzeldi. Çok özveriyle çalışıldı. Başarılı bir turnuva oldu. Sizi tebrik ediyoruz. Emeğinize sağlık. İstanbul’da da gittiğimiz her yerde de bunu anlatacağız” dediler.
 
   Turnuvayı sporcuların aileleri ve vatandaşlarla birlikte izleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, turnuvaya emeği geçenlere teşekkür etti.
 
   İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nde, Türkiye Tenis Federasyonu’nun gözetiminde yapılan turnuva, Bartın, Ankara, Mersin, İskenderun, Adana, İzmit, Pendik, Gebze, İstanbul’dan lisanslı sporcuların katılımıyla gerçekleştirildi.
 
   İskenderun Belediyesi’nin Rauf Denktaş Spor Kompleksi’ndeki tenis kurslarına katılan sporcu öğrenciler de turnuvada maç yaptı.
 
   28 Kasım’da başlayan turnuva, 1 Aralık 2013 Pazar günü sona erdi.
 
   Turnuvada, İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nde düzenlenen tenis kursunda yetişen Bilgesu Bahçecioğlu birincilik, Tuana Gündüz de ikincilik kupası aldı.
 
   14 Yaş Haftasonu kategorisinde düzenlenen Tenis Turnuvası, fikstür grubu Erkek 14 Yaş TEK, Bayan 14 Yaş TEK şeklinde gerçekleştirildi.
 
   Turnuvada, Zeynep Erman, Ayşegül Asena Sabancı, Zeynep Sönmez, Bilgesu Bahçecioğlu, İpek Özcaş, Osmancan Söyler, Baran Cengiz, Canberk Gökçelik, Barış Gülbezer, Yiğit Sarp Boz gruplarında birinci oldular.
 
   Turnuvada görev alan Türkiye Tenis Federasyonu Başhakemlerinden Faruk Küreci, gözlem hakemleri Şansal Öz, Seyhun Seyhan ve Tülay Tapcı’ya, İskenderun Belediyesi’nce, İskenderun fotoğrafının yer aldığı anı tabağı verildi.
 
   İskenderun Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Gülten Gürocak ve tenis hocaları, konuklarla yakından ilgilendi.
 
   Turnuva süresince, Belediye’nin sağlık görevlisi ve ambulansı hazır bulunduruldu.
 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet