Skip Navigation Links

İSKFAD Dünyaca Ünlü Macar Fotoğrafçı Marta Maria Szabo’yu Ağırladı

İskenderun Fotoğraf ve Sinema Derneği (İSKFAD) Uluslar arası fotoğraf ödüllerinden en önemlisi FIAP Ödülü olan ve uluslar arası birçok ödüle sahip AFA

Kültür Sanat   A+a-

 
   İSKFAD Dünyaca Ünlü Macar Fotoğrafçı Marta Maria Szabo’yu Ağırladı
 
   İskenderun Fotoğraf ve Sinema Derneği (İSKFAD) Uluslar arası fotoğraf ödüllerinden en önemlisi FIAP Ödülü olan ve uluslar arası birçok ödüle sahip AFAD 1.Uluslararası Fotoğraf Yarışması jüri Üyesi Macar Fotoğrafçı Marta Maria Szabo’yu konuk etti. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Adana Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Tahsin Sezer’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
,
   “Fotoğraf Sanatçısıysanız İyi Bir Eş İyi Bir İşiniz Olmalı”
 
   Program öncesi kısa bir konuşma yapan İSKFAD Başkanı Melodi Çiftçi, organizasyonun Adana Fotoğraf ve Sinema Derneği (ASKFAD) ile yapılan koordineli çalışmalar ile gerçekleştiğine vurgu yapıp ; “ASKFAD bugüne dek bizimle kol kola yürüyüp her zaman destekçimiz oldu. Uluslar arası birçok ödül sahip AFAD 1.Uluslararası Fotoğraf Yarışması jüri Üyesi Macar Fotoğrafçı Marta Maria Szabo’yu konuk etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu şekilde etkinliklerimiz devam edecektir” dedi. Çiftçi’nin hemen ardından konuşan ASKFAD Başkanı Tahsin Sezer ise fotoğraf sanatının önemine dikkat çekip ; “sanat yüksek egolu bir iş. Sanatla yaşamak zordur.
 
  Her insanın yapabileceği bir iş değil. Eğer ki fotoğraf sanatıyla uğraşıyorsanız iyi bir işiniz ve iyi bir eşiniz olmak zorundadır. Eşinizden çaldığınız bu zaman anlayış gerektirir” açıklamasında bulundu. İskenderun’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Marta Maria Szabo ise ; “daha önce bu denli sıcakkanlı insanları bir arada görmedim. Sizlerle bir arada olmak beni mutlu ediyor. Gösterdiğiniz ilgi ve alakaya teşekkür ederim” dedi. Sona eren konuşmaların ardından dünyaca ünlü fotoğrafçı Marta Maria Szabo’nun fotoğraf kareleri slayt gösteriminde katılımcılara izlettirildi.
 
 

 
İSKFAD Dünyaca Ünlü Macar Fotoğrafçı Marta Maria Szabo’yu Ağırladı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet