Skip Navigation Links

Atalar Koleji'nde öğretmenler günü coşkusu!

Atalar Koleji Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ekrem Serkan MAZI ve okul müzik öğretmeni Veysel ODABAŞIOĞLU tarafından hazırlanarak Türk Dili ve Edeb

Eğitim   A+a-

 
   Atalar Koleji Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ekrem Serkan MAZI ve okul müzik öğretmeni Veysel ODABAŞIOĞLU tarafından hazırlanarak Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ekrem Serkan MAZI tarafından sunulan törende Öğretmenler Günü büyük bir coşkuyla kutlandı.
 
   Tören Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz anısına 1 dk. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.
 
   Törende Atalar Koleji kurucuları Cuma BAL ve Nevin ŞALDIRDAK öğretmen ve öğrencilere hitaben günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar.
Okulumuz 10-C sınıfı öğrencilerinden Taner SAYDAM Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün Eğitime verdiği önemi anlatan konuşması kurucular,idareciler,öğretmen ve öğrenciler tarafından büyük bir neşeyle dinlendi.
   Okul Müdiresi Gülşen YAZGÜL konuşmalarında 10-B sınıfı öğrencilerinden Alara PINARCI’nın mektubunu okuması bütün dinleyicileri duygulandırdı. Müdire Hanım, 40 Yılı aşkımn meslek hayatından verdiği örneklerle genç öğretmenlerimize tavsiyelerde bulundu.
 
   9-B sınıfı öğrencilerinden Abdulkadir KARPUZ'un, Fazıl Hüsnü DAĞLARCA’nın “Öğretmen” adlı şiiri okuması büyük alkış aldı.
 
   Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmayı canlandıran başrolünü Aziz RUTKAY’ın oynadığı “Atatürk” isimli filmden izlenen kısa bir video gösterisi ayakta alkışlandı.
 
   12-B sınıfı öğrencisi Kübra BAŞARAN “Başöğretmen” adlı şiiri okudu.
 
   Okulun deneyimli öğretmenlerinden aynı zamanda Müdür Başyardımcısı Ercan DURAN’da izleyicilere hitaben günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.
Hazırlığında ve sunumunda müzik Öğretmeni Veysel ODABAŞIOĞLU’nun büyük emek gösterdiği okul orkestrası ve “cici kızlar” adlı grubun dans gösterileri ilgiyle izlendi.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet