Skip Navigation Links

Hayalleriniz Büyük Olsun

MKÜBilinçli Gençler Topluluğu tarafından“Can Doğan’la İş’te Üniversiteli ’’ adlı seminer düzenlendi.

Eğitim   A+a-

 
   Can Doğan’la İş’te Üniversiteli
   Hayalleriniz Büyük Olsun
 
   MKÜBilinçli Gençler Topluluğu tarafından“Can Doğan’la İş’te Üniversiteli ’’ adlı seminer düzenlendi.
AtatürkKonferans Salonu’ndadüzenlenen seminerde eğitmen-yazar aynı zamanda üniversite öğrencisi olan Can Doğan Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Programa, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
 
   Programın açılış konuşmasını yapan Bilinçli Gençler Topluluğu Başkanı Bestami Gün,gençliğin bugünün sorunlarından uzak tutulmasının geleceğin temellerinin eksik inşa edilmesine yol açacağını dile getirdi. Gün, bugünün sorunlarını çözebilen gençlerin,yarınların sorunsuz yaşanmasını sağlayan bilinçli gençler olacaklarını vurguladı.
 
   Bilinçli Gençler Topluluğu Başkanı BestamiGün’ün ardından seminere konuşmacı olarak katılan eğitmen - yazar Can Doğan, Türkiye’nin ismi en büyük üniversitesi olan Mustafa Kemal Üniversitesi’nde olmaktan ve öğrencilerle bir araya gelmekten büyük gurur duyduğunu ifade etti.
 
   Yüksek ideallerin adamı
   Can Doğan, hayat hikayesini anlatarak başladığı konuşmasında karşısına çıkmış olduğu zorluklara rağmen başarıya emin adımlarla ulaştığını aktardı. En büyük hedefinin Atatürk ve Mehmet Akif gibi Türk halkının gönlünde yer etmiş abide şahsiyetlerin yolundan gitmek olduğunu ifade eden Doğan, herkesin bir Mehmet Akif, Başbakan yahut Cumhurbaşkanı olabileceğini belirtti. Yüksek ideallerin adamı olmayı şiar edinmemiz gerektiğini ifade eden Doğan, seçmiş olduğumuz mesleğin aynı zamanda sosyal sorumluluklar da taşıması gerektiğini vurguladı.

   İçinizdeki güce güvenin
 
   Öğrencilerin heyecan dolu bakışları karşısında her gün aynaya bakıp ‘ben mükemmelim’ diyebilen insanların zorluklara karşı daha fazla direnç gösterebileceğini söyleyen Doğan, hayatında zirveye ulaşmış kişilerden örnekler verdi. İnsanın yaratılmışların içerisinde en mükemmel varlık olduğunu da belirten Doğan konuşmasını, “İçinizdeki gücün farkına varın, kendinize inanın hedeflerinizi yüksek tutun ve adım atın” sözleriyle noktaladı.
 
   Program, Araştırma Görevlisi Ahmet Dursun’un eğitmen ve yazar Can Doğan’a plaket takdimi ile son buldu.
 

 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet