Skip Navigation Links

Davut Taşdelen YMM Bürosunu 29 Kasım’da Açıyor..

Vergi Denetim Kurulu Hatay Grup Başkan Yardımcısı Davut TAŞDELEN Yeminli Mali Müşavirlik yapmak üzere kendi isteğiyle görevinden istifa etti.

Ekonomi   A+a-

 
   Davut Taşdelen YMM Bürosunu 29 Kasım’da Açıyor..
 
   Vergi Denetim Kurulu Hatay Grup Başkan Yardımcısı Davut TAŞDELEN Yeminli Mali Müşavirlik yapmak üzere kendi isteğiyle görevinden istifa etti. İskenderun’da Savaş Mah. 41. Sok. No:5 Murathan İş Merkezi Kat:3 D:9-10 İNG Bank üst adresinde Yeminli Mali Müşavir olarak hizmet verecek olan Davut Taşdelen’in büro açılışı 29 Kasım Cuma günü yapılacak.
 
   Uzun yıllar bürokrasinin çeşitli kademelerinde başarıyla görev yapan Davut Taşdelen için Vergi Denetim Kurulu Hatay Grup Başkanlığı tarafından veda yemeği verildi.
 
  Grup Başkanı Ali Rıza TATAR, Başkan Yardımcısı Nizamettin Bayraktar, Vergi Müfettişleri ve Müfettiş Yardımcıları ile Başkanlık personelinin katılımı ile yapılan veda yemeğinde Davut Taşdelen’e yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı plaket verildi ve duygulu anlar yaşandı. Maliye teşkilatında başarılı ve sevilen bir bürokrat olan Davut TAŞDELEN Savaş Mah. 41. Sok. No:5 Murathan İş Merkezi Kat:3 D:9-10 İskenderun/Hatay adresinde Yeminli Mali Müşavirlik faaliyetine başlamış olup, 29.Kasım Cuma günü Saat:14:00’de açılış töreni yapılacak.
 
   Davut TAŞDELEN özgeçmiş;
  
   1974 yılında İskenderun’da doğdu. Denizciler Beldesindeki Şirinyurt İlkokulu ve Gübre Fab. TAŞ. Orta Okulu ile İskenderun Lisesinden mezun oldu.1993 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden ise 1997 yılında mezun oldu. Halen Balıkesir Üniversitesi Sosya Bilimler Enstitüsünde yüksek Lisans yapmaktadır.
 
   Memuriyet hayatına 1998 yılında Antakya Şükrü Kanatlı Vergi Dairesinde Yoklama Memuru kadrosunda başladı. Vergi Dairesinin çeşitli servislerinde çalıştı. 2003 yılında Vergi Denetmen Yardımcılığı sınavını kazandı ve 2006 yılında yeterlik sınavını vererek Vergi Denetmenliğine atandı. Sırasıyla Adana ve Bursa illerinde Vergi Denetmenliği yaptı. 10.07.2011 tarihli 646 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Vergi Müfettişi kadrosuna atandı. Denetim elemanlığının yanında, Adana Vergi Dairesi Başkanlığı Yaygın ve Yoğun Vergi Denetim Koordinatörlüğü, Bursa Vergi Denetmenleri Büro Başkan Yardımcılığı, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Denetim Koordinasyon Müdür Vekilliği ve Vergi Denetim Kurulu Hatay Grup Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Evli ve bir çocuk babasıdır.
Çeşitli dergilerde yayımlanmış makaleleri bulunmaktadır.
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet