Skip Navigation Links

BBP’DEN %11’LİK HAK SAHİPLERİNE MÜJDE!

Büyük Birlik Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Yunus Orhan İSDEMİR özelleştirmesi esnasında %11’lik hisse payı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Politika   A+a-

Büyük Birlik Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Yunus Orhan İSDEMİR özelleştirmesi esnasında %11’lik hisse payı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

 

Yunus Orhan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bilindiği üzere 2001 yılında İSDEMİR’in özelleşmesi esnasında %11’lik kısmın çalışanlarına verilmesi imza altına alınarak hükme bağlanmıştı. Üzerinden 12 yıl gibi ciddi bir zaman geçmesine rağmen hak sahiplerinin hakları verilmemiştir. 2011 yılında Vakıf Başkanı Sayın Bayram Altun Bey ve çalışma arkadaşlarının özverili çalışmaları sonucu ciddi mesafe alınmış ancak ne hikmetse bir sonuca varılamamıştı.

 

BBP olarak Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin de konuyu bizzat Başbakan Erdoğan’a ileterek hak sahiplerinin kazanılmış haklarının verilmesi için söz almıştı. Bunun dışında geçtiğimiz aylarda greve giden İSDEMİR işçilerine destek vermek için iştirak eden Genel Başkan Yardımcımız Kaptan Kartal Bey’in ziyaretinde konu tekrar gündeme gelmiş olup, konunun yakın takipçisi olacağımızın sözünü verdik.

 

Sonuç olarak; 13 Kasım 2013 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu ( SPK) yöneticileri ile görüşmelerimiz neticesinde %11’lik hisse hak sahiplerinin en geç 2 hafta içerisinde yönetim kurulu kararı alınıp İSDEMİR ve Vakıf yetkililerine kararın tebliğ edileceği bilgisini almış bulunmaktayız.

 

BBP olarak %11’lik hak sahiplerinin haklı davalarında her zaman yanlarında olmaya devam edeceğimizi, ayrıca bu konunun yaklaşan yerel seçimlerde seçim malzemesi yapılmaması hususunda hassasiyetimizin diğer siyasi partilerden de beklediğimizin altını çizmek isteriz.

 

Son olarak merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Bir saniyesine bile hâkim olamadığımız, hükmedemediğimiz bir hayat, bir dünya için; Fırıldak olmanın bir anlamı yok!” diyoruz.

 

Kamuoyuna saygılarımızla…

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet