Skip Navigation Links

Eğitim Kalitesi masaya yatırıldı

Hassa’da eğitimin kalitesini yükseltme toplantısı yapıldı.

Eğitim   A+a-

 
   HASSA’DA EĞİTİMİN KALİTESİNİ YÜKSELTME TOPLANTISI
 
   Hassa’da eğitimin kalitesini yükseltme toplantısı yapıldı.
 
   Hassa Belediyesi Konferans salonunda yapılan toplantıya;
 
     Hassa Kaymakamımı Bülent TEKBIYIKOĞLU,İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedirhan Umaç,Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri katıldı.
 
    2012 /2013 Eğitim Öğretim yılının değerlendirildiği , 2013/ 2014 Eğitim Öğretim yılında yapılacak çalışmalar ve planlanan hedefler anlatıldı.
Slayt eşliğinde Hassa’nın eğitim durumunun özetlendiği toplantıda konuşan,
  
  Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU,
 
   “ Bir yıl içerisinde sınavla ortaöğrenime yerleşen öğrenci sayısında önceki yıla oranla % 91,9’luk bir artış sağlandı.Başarının arkasında her şey olabilir ancak şans olamaz:şans ancak talih oyunlarındaki başarının sırrı olabilir.tıpkı geçen sene olduğu gibi bu sene de düzenli olarak deneme sınavları yapacağız, Rehber öğretmenler tarafından öğrenci ve velilere sınav kaygısını azaltma eğitimi verilecek, meslek tanıtımı yapılacak, Merkezi Sınavlar ile ilgili bilgilendirme yapılacak, sınavla öğrenci alan ortaöğretim okullarının tanıtımı konularında seminerler verilecek. Öğrencilere yönelik rehberlik yönlendirme çalışmalarını planlı olarak yapılacak. Okullarda hazırlık kursları açılacak, deneme sınav sonuçlarının titizlikle değerlendirilecek öğretmenlere ve okul idarelerine geri dönüşümlerde bulunulacak ve hedefler bir önceki seneye göre tadil edilip yükseltilecek.” Şeklinde konuştu.
 
 
   Eğitim toplantısı;Kaymakamlık Proje Ofisi Personeli A.Gözde Özbek’in Avrupa Birliği projeleri konulu,sunumunun ardından sona erdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet