Skip Navigation Links

Mustafa Baştuğ Güven Tazeledi..

İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği, olağan genel kurulu yapıldı.

Gündem   A+a-

 
İskenderun’da emniyet teşkilatının daha iyi şartlarda hizmet vermesini sağlamaya yönelik yürüttüğü çalışmalarla takdir toplayan İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği, olağan genel kurulunda Mustafa Baştuğ üyelerin oy birliğiyle yeniden başkan seçildi..
 
Mustafa Baştuğ Güven Tazeledi..
İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği, olağan genel kurulu yapıldı.
Mustafa Baştuğ’un hizmetlerinin takdir gördüğü ve yapılan seçimde de tüm üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçildiği olağan kongrede, Divan Başkanlığını Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak yaparken, katip üyeliklerini de Tarkan Göktepe ile Hatice Kaya yaptılar.
Yönetim Kurulu Asil listesinde yer alan ve önümüzdeki iki yol boyunca İskenderun emniyet teşkilatının daha iyi şartlarda hizmet vermesi için çalışacak isimler şöyle: Mustafa Baştuğ, M.Sefa Güler, Meriç Özkaya, İbrahim Karaca, L.Hakkı Yılmaz, Çağrı Belibağlı, Halil Şenöz.
İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği’nin çalışmalarını okuduğu faaliyet raporunda özetleyen Başkan Mustafa Baştuğ, 2010-2012 yıllarını kapsayan dönemde emniyet teşkilatına alınan otomobilleri ve yapılan çalışmaları anlattı.
İskenderun emniyet teşkilatına alınan otomobiller ve yapılan hizmetleri sıralayan Başkan Mustafa Baştuğ şöyle konuştu:
“Emniyet birimlerimizin toplum ihtiyaçlarına cevap verme ve beklentilerini karşılaması noktasında rahat ve donanımlı çalışmasına yardımcı olması açısından 1 adet Renault Clio, 15 adet Ford Transit Connet, 1 adet Toyota Avansıs, 1 adet Toyota Auris araç alınıp ve giydirilerek emniyet birimimize bağlanmıştır.
Emniyet birimlerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda gerekli demirbaş alımları yapılmış ve birimlerimize bağlanmıştır.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Ş.Haydar Polis Merkezi Amirliği ve MOBESE merkezine ait hizmet binası inşaatı yapımına 10.09.2011 tarihinde başlanılmış, inşaatın bitim tarihi 10.04.2012 olarak hedeflenmiştir. İnşaatın yaklaşık maliyeti 1.050.000.00 TL olarak tespit edilmiştir. İnşaatın finansmanının 600.000.00 TL si Yazıcılar Demirçelik A.Ş. 300.000.00 TL ayni, 300.000.00 TL si nakdi olarak destek vermişler, geri kalan 450.000.00 TL derneğimize finanse edilecektir.
İlçe Emniyet Müdürlüğümüz hizmet binasında personelin faydalanması amacıyla 175.000.00 TL yaklaşık maliyeti teras katı inşaatına başlanılmış olup inşaatın finansmanını derneğimiz karşılayacaktır. “
Yönetim Kurulu Asil listesinde yer alan isimler şöyle: Mustafa Baştuğ, M.Sefa Güler, Meriç Özkaya, İbrahim Karaca, L.Hakkı Yılmaz, Çağrı Belibağlı, Halil Şenöz.
Yönetim Kurulu Yedek: Sabri Keleş, İsmail Rende, Erman Arıkan, Hayati Sonay, A.Hıdır Köseoğlu.
Denetim Kurulu Asil: Ali Dündar Çetin, Gökhan Gökten, Ali Yeşilyurt
Denetim Kurulu Yedek: Sedat Uysal, Recep Sivri, Ahmet Aksoy
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet