Skip Navigation Links

Sahada fırtına gibi esti..

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Homend Antakya Belediyesi, kendi sahasında kendi seyircisi önünde Ordu Spor ile karşılaştı

Spor   A+a-


   HOMEND ANTAKYA BELEDİYESİ 85 – ORDU SPOR 78
   HOMEND ANTAKYA BELEDİYESİ SAHADA FIRTINA GİBİ ESTİ
 
   Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Homend Antakya Belediyesi, kendi sahasında kendi seyircisi önünde Ordu Spor ile karşılaştı.
 
   Homend Antakya Belediyesi, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi mücadelesinde Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Ordu Spor takımı ile sahaya çıktı.
 
   Galibiyet parolası ile sahaya çıkan Antakya’nın melekleri Ordu Spor karşısında güçlü bir performans sergiledi.
 
   Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Homend Antakya Belediyesi ve Ordu Spor arasında oynanan karşılaşmayı, Antakya Belediye Başkan Vekili Serdar Güven başta olmak üzere, çok sayıda spor sever ilgi ve heyecan ile izledi.
 
   Heyecanlı anların yaşandığı karşılaşmada periodlar şu şekilde sonuçlandı: Birinci period: 11-18, ikinci period 38-33, üçüncü period 61-54 ve dördüncü period 85-78.
Başa baş geçen karşılaşmada, her iki takım da kazanmak için tüm güçleri ile mücadele etti. Ev sahibi takım Homend Antakya Belediyesi, Ordu Spor karşısında tüm periodlarda üstünlük sağladı ve sahadan 85-78’lik bir skor ile galibiyetle ayrıldı.
 
    Homend Antakya Belediyesi kadın basketbol takımının galip gelmesi protokol üyeleri ve spor severler arasında büyük bir sevinç yarattı.
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet