Skip Navigation Links

Ailedeki Huysuz Çocuğa Babası Terbiyesini Verir!!!

Gazetecilerin tüm sorularına açık yüreklilikle yanıt veren CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan

Politika   A+a-


OSMAN TUFAN BASININ SORULARINI CEVAPLADI 8... by 8gunhaber
 
  Gazetecilerin tüm sorularına açık yüreklilikle yanıt veren CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan:
 
  Ailedeki Huysuz Çocuğa Babası Terbiyesini Verir!!!
 
  CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan, Tufan Şirketler Grubu’nda düzenlediği basın toplantısında önce projelerini anlattı, projeleri kapsayan kitapçığı basına tanıttıktan sonra gazetecilerin sorularına açık yüreklilikle yanıt verdi.
 
  Bazı sorulara tebessüm ederek, bazı sorulara da sert yanıtlar veren Osman Tufan, her sorunun hakkını verdi ve hiçbir soruyu yanıtsız bırakmayarak da büyük takdir topladı.
 
   Yalancıdan Milletvekili Olmaz!!!
 
   Bir gazetecinin, Mehmet Ali Ediboğlu ile yaptığı görüşmede Mehmet Dönen dışındaki büyükşehir aday adaylarının Hatay’ı gezmediği ve köylere uğramadığı şeklindeki beyanatını aktarması ve bu konudaki görüşlerini sorması üzerine sert tepki gösteren Osman Tufan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözüyle “Yalancıdan Milletvekili olmaz!!!” diyerek CHP Hatay Milletvekili Ediboğlu’na sert çıktı.
 
 
 
  Herkesin Şansı Eşit!
 
   Projelerle basının karşısına çıkmasının bir adaylık işareti olup olmadığı yönündeki soru üzerine Tufan, “Hiçkimsenin adaylığı garanti olmadığı gibi, tüm aday adaylarının şansı eşittir. CHP Genel Merkezinin uygun gördüğü süreçten sonra aday belli olacaktır. Toplumun göstereceği ilgi ve alaka, kamuoyu yoklamaları belirleyici olacaktır” dedi.
 
   Dönen’le Sorun Yok!!! Hizmet Yarışı Var..
 
   CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönen’le aralarında bir çekişme olduğu iddiası ve sürtüşme olduğu yönündeki gözlemlerin devam ettiği iddiası ile ilgili soru üzerine tepkili konuşan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan, “medyada sürekli işlenerek bir tartışma konusu yaratılmak isteniyor. Dönen, bizim büyüğümüzdür. Ailemizin bir dostudur. CHP’nin ilkeleri doğrultusunda siyaset yapacağım ve CHP’nin bayrağını Hatay büyükşehire dikeceğim demiştir.. Ben buna saygı duyuyorum. Siyasi bir pencereden bakarken farklı, aile dostumuz olarak bakarken farklıdır. Bu işi kaşıyarak menfaatlenmek niyetinde olan arkadaşlarımız vardır. Biz CHP’nin başarısı için savaşacağız. Bu partide paraşütle gelen aday istemiyorum dedim. Kim üzerine alınıyorsa O’dur. Partimin, her türlü hizmetinde oldum. Birileri gitmiş evde yatmış, günü gelmiş CHP’den aday olmaya karar vermiş. Ben buna karşıyım. CHP’de karşılıklı çıkar kavgası olmaz, hizmet yarışı vardır.” Dedi.
 
   Huysuz çocuğa babası terbiyesini verir!!!
 
   CHP İskenderun İlçe Örgütündeki Kurban Bayramı bayramlaşma töreninde Mehmet Dönen’in kendisine yönelik sözlü sataşması ile ilgili sorular üzerine değerlendirmede bulunan Osman Tufan, “Hangi pencereden baktığınız önemlidir. Bir kişi partiyi yıpratmak için, camdan bir taş atıp huzursuzluk çıkarmak isterse, orada huzursuzluk çıkar, ona müsaade etmemek lazım. Beş parmağın beşi bir değil. Yeri gelmiş ben de yanlış yapmışımdır. Arkadaşlarımızın veya Sayın Dönen’in ogünkü tavrı, belli bir çevreye yapılmış olabilir. CHP olarak biz bir aileyiz. Hatay’da büyükşehiri kazanmak istiyorsak tek yumruk olmalıyız. Her ailede bir evin huysuz bir çocuğu vardır, ona da baba gerekli terbiyeyi verecektir” diyerek anlamlı konuştu.
 
   Gitmediniz yer sizin değil!!!
 
   Sorular üzerine CHP içindeki sorunları bir kenara bırakıp projelerle ve gidilmedik yerlere gitmekle önemli çalışmalar yürüttüklerini belirtirken, “Gitmediğinz yer sizin değil. Yayladaki çobanla, tarlada çalışan çiftçiyle, en uzak köylerdeki insanlarla bir araya geldiğinizde onların umudu olabiliyorsanız partinizi iktidara taşıyabileceksiniz. Antakya Armutlu’da hayatını kaybeden Ahmet Atakan’la, Beşaslanlı Köyü’ndeki askerin cenazesine eşit hassasiyet göstermek zorundasınız. Hatay’ı bir bütün olarak kucaklamak mecburiyetimiz var. CHP’nin en az oyu aldığı merkezlerde insanlara dokunmak, onların sorunlarına çözüm, yaralarına merhem olmak gerekiyorsa biz bunları yapıyoruz. Amacımız CHP’nin Hatay’daki iktidarını sağlamaktır” dedi.
 
   Rakibimiz AK Parti!!!
 
   CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu’nun “Adalet Bakanı Sadullah Ergin yenilmesi daha kolay b.ir aday” sözünün sorulması üzerine çarpıcı açıklamalarda bulunan Osman Tufan, “AK Parti’nin adayı kendisini ilgilendirir. Biz, karşımızdaki en güçlü rakip olarak AK Parti’yi görüyor ve CHP’nin kendi gücüne bakıyoruz” dedi.
 
   Yeniden Umut Olmak Lazım..
 
   Geçtiğimiz seçimlerde MHP tabanının AK Parti’ye destek verirken, önümüzdeki seçimlerde CHP ile ittifaka gideceği iddialarının sorulması üzerine Tufan oldukça anlamlı konuştu ve şöyle dedi: “Hatay, CHP’nin kalesiydi. Tüm ilçelerinde ağırlıklı olarak CHP iktidarı hakimdi. Bize olan güven ve umutları yitirdiğimiz için kaybettiğimiz oyları toparlamakta zorluk çekiyoruz. Halkın karşısına doğru projelerle çıkarsanız, doğru yöneticilerle halkın karşısına çıkarsanız, halk size gerçekten inanacaktır” dedi.
 
 
 

Ailedeki Huysuz Çocuğa Babası Terbiyesini Verir!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet