Skip Navigation Links

Belediye Meclisi Kadınlar Gününü Kutladı

İskenderun Belediye meclisi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Belediye başkanı Yusuf Civelek başkanlığında toplanan mecliste, 8 Mart Dünya kad

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye meclisi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Belediye başkanı Yusuf Civelek başkanlığında toplanan mecliste, 8 Mart Dünya kadınlar gününü tüm parti grupları yaptıkları gündem dışı konuşmalarla kutladılar. Parti grupları ayrıca Elazığ’da yaşanan deprem dolayı üzüntü duyduklarını ifade ettiler.

Mecliste ilk olarak konuşan Belediye Başkanı Yusuf Civelek ;8 Mart 2010 Dünya Kadınlar Gününde Belediye Başkanı olarak verdiğim sözü yerine getirmenin kıvancını yaşıyorum. İskenderun’ un en merkezi yerinde, eskiden İnal Hastanesi olarak bilinen 4 katlı tarihi bir binayı kadınlara tahsis edileceğini ifade ederek Belediye meclisinin tek kadın üyesi Canan Kahraman’a çiçek takdiminde bulundu.
Ak parti meclis üyesi İbrahim Yaran’da 8 mart dünya kadınlar günü kutladı ve Gültepe mahallesinde yaşanan bir su sıkıntısını slayt eşliğinde gündeme getirdi.
Chp Grup Başkan vekili Bülent Akbay’da yaptığı konuşmada 8 mart dünya kadınlar gününün tarihçesi hakkında bilgiler verdikten sonra Elazığ’da yaşanan depremin kendilerini üzdüğünü dile getirdi.
Mhp meclis üyesi Garip Şandır ve Demokrat parti meclis üyesi Ali Fuat Çirkin’de tüm kadınların gününü kutlayan birer konuşma yaptılar.
Yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi.
Toplantıda;
“1)- Atatürk Anıtı önündeki mendirek alanının plan değişikliği yapılarak iskele alanına dönüştürülmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
2)- Süper Online A&T Grup İnş. Tic.Ltd.Şti. ile Belediyemiz arasında imzalanacak olan 25 Yıllık geçerlilik süresi boyunca geçiş hakkı verilip verilmeyeceği ile ilgili Fen İşleri
Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.
3)- Belediyemize ait olan ve yeni kullanıma açılan Kapalı Spor Salonu’nun kullanım ücretinin belirlenmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.
4)- Kurtuluş Mahallesi 82. Sokağın yol genişliğinin 5 Metreden 10 Metreye çıkartılması ile ilgili yazılı önerge hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
5)- Cumhuriyet Mahallesinde bulunan İsmet İnönü Caddesi ile 141 Sokağı birleştiren yerin imar yoluna dönüştürülmesi ile ilgili yazılı önerge hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
6)- Meydan Mahallesinde bulunan 507 Sokak olarak görülen yerin 7 Metrelik Yaya Yolundan 12 Metrelik İmar Yoluna dönüştürülmesi ile ilgili yazılı önerge hakkındaki İmar Komisyonu Raporu “ kabul edildi.
Öte yandan Meclisin 2 Nisan 2010 Cuma günü saat 14.00’te toplanacağı kaydedildi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet