Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Savaşı Bu kadar Arzulayanlar Ancak Muaviye ve Yezid Olurlar!!!”

Emine Ülker Tarhan, savaşı isteyenlerin Ali ve Alevi olamayacağını söyledi ve çok tartışılacak sözleri söyledi.

Gündem   A+a-


EMİNE ÜLKER TARHAN İSKENDERUN ĞADIR HUM... by 8gunhaber

 

 “Ali’yi sevmek Alevilik ise ben Aleviyim” diyen Başbakan Erdoğan’a İskenderun AKAD’ın düzenlediği Ğadir Hum töreninde sert çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ülker Tarhan, savaşı isteyenlerin Ali ve Alevi olamayacağını söyledi ve çok tartışılacak sözleri söyledi:

 
 “Savaşı Bu kadar Arzulayanlar Ancak Muaviye ve Yezid Olurlar!!!”

 

 Antakya’da düzenlenen Ğadir Hum kutlamalarına katıldığı için İskenderun AKAD’ın programına gecikmeli olarak CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan’la birlikte gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, Alevi toplumundan büyük ilgi gördü.


 

 

 

 

 

 

 

 

 Tarhan’ın İskenderun Kapalı Spor Salonu’na girdiği anda ayakta alkışlayan Aleviler, konuşmasını da büyük bir ilgiyle dinleyerek alkışlarıyla desteklediler.

 

 

 

 Antakya ve İskenderun programlarına Milletvekili Dudu ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan’la birlikte katılan Emine Ülker Tarhan, “Ali’yi sevmek Alevi olunmuyor” diyerek Başbakan Erdoğan’a gönderme yaptı. “Ali’yi sevmek Alevilik ise ben Alevi’yim” diyen Başbakan Erdoğan’ı eleştiren Tarhan, “Halktan yana mısın, güçten yana mısın? Bu bölgedeki dış politikaya baktığımızda, savaşa destek veren, savaşı bu kadar isteyenler Ali ve Alevi olamazlar. Muaviye ve Yezid’e benziyorlar.” Diyerek sert çıktı.

 

 

 

 Konuşmasının ardından salondan Milletvekili Mevlüt Dudu ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan’la birlikte ayrılan Emine Ülker Tarhan’a sevgi seli dışarıda da sürdü. Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen ve öpmek isteyenlerin neden olduğu izdiham Tarhan’ı fazlasıyla mutlu etmişti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Savaşı Bu kadar Arzulayanlar Ancak Muaviye ve Yezid Olurlar!!!” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş