Skip Navigation Links

Payas da Çöken Evde 1 Genç Hayatını Kaybetti.

Payas Karbeyaz mahallesinde, harabe bir ev içerisinde bulunan 18 yaşındaki Doğan Güngör isimli şahıs

Gündem   A+a-

Payas Karbeyaz mahallesinde, harabe bir ev içerisinde bulunan 18 yaşındaki Doğan Güngör isimli şahıs evin tavanının bilinmeyen bir nedenden dolayı çökmesi üzerine hayatını kaybetti.

Olay yerinde incelemede bulunan Payas Kaymakamı İrfan Demiröz yaptığı açıklamada şunları belirtti;

“95 doğumlu Ardahan nüfusuna kayıtlı Doğan Güngör ilçemiz Karbeyaz mahallesi Manolya sokakta kullanılmayan harabe vaziyetteki bir evin içinde iken nedeni belirlenemeyen bir sebeple harabe evin tavanının çökmesi nedeniyle altında kalarak hayatını kaybetmiştir. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.


Bu türlü beklenmeyen olayların bir daha yaşanmaması için göreve başladığımız günden itibaren Belediye ekiplerimizce ilçemizdeki tüm sokak ve caddelerdeki kullanılmayan ve harabe vaziyette bulunan evlerin tespitleri yapılmakta olup kullanılmayan evlerin ilgili sahiplerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve Belediye mevzuatı doğrultusunda can ve mal kaybının olmaması için kullanılmayan harabe evlerin bizzat sahiplerince yıktırılması yıkmadıkları taktirde Belediye ekipleri tarafından yıktırılacağı ve masrafların 2 katı olarak tahsil yoluna gidileceği belirtilmektedir.

Bu konuda vatandaşlarımızı belirtilen yapı özelliklerine sahip yerler hakkında her hangi bir cezai sorumlulukla karşılaşmamaları için ivedilikle gerekli tedbirlerin alınmasına davet ediyoruz. “

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet