Skip Navigation Links

Vali 'M.Celalettin Lekesiz' Çadırkent'te Kalanlarla Bayramlaştı.

Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz Kurban Bayramı dolayısı ile 15 Ekim 2013 Salı günü saat 18.30’da

Gündem   A+a-

ilimizde geçici olarak misafir edilen ve Yayladağı ilçemizde çadırkentte kalan Suriyelileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Lekesiz, “Garnizon Komutanımız, Antakya Belediye Başkan Vekilimiz, Cumhuriyet Başsavcı Vekilimiz, Vali Yardımcımız, İlçe Kaymakamımız, İl Jandarma Komutanımız, İl Sağlık Müdürümüz, İl Afet Acil Durum Müdürümüz, İl Müftümüz ile birlikte bayram coşkusunu hissedebilmeniz için sizlerle bayramlaşmaya geldik.” dedi.

Bayramların coşku, mutluluk ve sevinç günleri olduğunu ifade eden Lekesiz, “Fakat siz son 2.5 yıl olduğu gibi bu bayramda da evlerinizden, yuvalarınızdan, yurdunuzdan uzaksınız. Temenni ediyoruz ki, en kısa zamanda memleketinizde huzur ve barış ortamı hakim olur ve bir dahaki bayrama evlerinizde, yurdunuzda girersiniz. Tekrar bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle beraber nice bayramlara erişmenizi dilerim.”diye konuştu.

Daha sonra Suriyeli misafirlerin varsa sorunlarını ve taleplerini dinlemek üzere onlarla bir süre eden Lekesiz, sohbetin ardından Suriyeli çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet