Skip Navigation Links

“Ayrılıkta Azap, birleşmede rahmet vardır”

Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Arife gününde çalışanlarıyla bayramlaşarak, birliğin ve beraberliğin en güzel örneğini sergi

Ekonomi   A+a-


TUFAN ŞİRKETLER GURUBU BAYRAMLAŞMA8.GÜN HABER by 8gunhaber
 
  Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Arefe gününde çalışanlarıyla bayramlaşarak, birliğin ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledi.
 
  “Ayrılıkta Azap, birleşmede rahmet vardır”
 
   Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Tufan, çalışanları ile birlikte bayramlaşma coşkusu yaşadı. Başarılı iş adamı, Tufan, tüm çalışanlarıyla tek tek bayramlaşarak işçi işveren arasındaki en güzel örneği sergiledi. Bayramlaşma merasimi öncesinde konuşan Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, acı ve tatlı günleri geride bırakıp yine bir bayramda çalışanlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bayramların kardeşliğin simgesi olduğunun altını çizen Tufan, “Sizlerle yine kader birliği yapmak için bir aradayız. Başarımızda bundan kaynaklanıyor. Bu başarıları elde ederken, çok iyi anlayıp dinlemek gerekiyor. Yalancı bahar gibi yalan olmadan gerçek dostluklara ihtiyacımız var. Dilimiz ne konuşuyorsa, kalbimizde de aynısı olsun! Çünkü kalpten gelen sevgi gerçek sevgidir. Gerçek dostluk, arkadaşlık, işyerine sahip çıkmak budur. Sizi hiçbir yalancı söylem aldatmasın! Biz sizlerle nice bayramlarda daha çok şey paylaşacağız. Bu paylaşımlar kendi ailenizle, çocuklarınızla geniş halkalar oluşturacak. Biz bir bütünüz. Bu bütünlük Allah her zaman bizleri daim eylesin! Peygamber efendimizin Hadis-i Şerif’’inde söylediği gibi Ayrılıkta azap, birleşmede rahmet vardır. Azap duymamak için el birliği, gönül birliği yapalım! Sizlerle birlikte fabrikamızı daha iyi yerlere getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle ailelerinize, anne babalarınıza selam ve saygılarımı iletiyor, hepinizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum! Diye konuştu. Yapılan konuşmanın ardından Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ve Başkan yardımcısı Bekir Tufan, tüm çalışanlarla tek tek bayramlaştı. Son olarak hatıra fotoğrafı çekilirken, ortaya çıkan tablo görülmeye değerdi.
 
 
 

 
 
“Ayrılıkta Azap, birleşmede rahmet vardır” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet