Skip Navigation Links

Kırıkhan Emniyetinde 'İnsan Merkezli' Çalışmalar Sürüyor

Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğünde 'İnsan' merkezli çalışmalar ile suçların önüne geçilmeye gayret veriliyor.

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğünde “İnsan Merkezli” Çalışmalar Yapılıyor
 
Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğünde “İnsan” merkezli çalışmalar ile suçların önüne geçilmeye gayret veriliyor.
Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğünde gelişmiş dünya ülkeleri nezarethanelerinden daha üst bir seviyeye çıkarma çalışmaları yapılıyor.
Konu ile alakalı açıklama yapan Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Korkmaz: “Yakalanan şüpheli de olsa zanlı da olsa insandır insan unsurunu ön planda tuttuk ve insana değer verdik. Yaptığımız en başta şey Nezarethaneye giren şahsın rahat bir yerde oturması bununla ilgili oturacak yerlerin süngerlerini değiştirerek kalın rahat süngerler koyduk ve halıflekslerle döşedik. Nezarethanelerin Günlük olarak temizlik ihtiyaçları görülüyor. Ayrıca Şüphelilerin kendine zarar verebilecek şeylerden nezarethanelerimizi arındırdık. Yakalanan, gözaltına alınan insandır diyerek 24 saat banyo yapabilecek sıcak su tedarik ettik. Lavabosu, tuvalet ihtiyacı ve duş ihtiyacını biranda aynı yerde tedarik ettik. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili rehabilite edebilmek amacıyla müzik yayını yapıyoruz müzikte ağır rahatsız edici müzik değil klasik ve Türk halk müziği, enstrüman şeklinde müzik yayını yapıyoruz. Buraya giren şahıs dinlenebilsen rehabilite edilebilsin amaçlı çalışıyoruz” dedi.
Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün geçici süreyle gözaltına alınan vatandaşların daha rahat ve temiz bir ortamda kalmalarını sağlamaya yönelik çalışmaları halkın beğenisini kazanıyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet