Skip Navigation Links

'İktidara Talibiz'

MHP KARAYILANDA SES VERDİ; 'İKTİDARA TALİBİZ'

Gündem   A+a-

 
MHP KARAYILANDA SES VERDİ;
 
“İKTİDARA TALİBİZ”
 
Karayılan’da düzenlenen mitingde binlerce vatandaşa seslenen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Adayı Şefik Çirkin, “Tecrübelerimizle iktidara talibiz. Ülkeyi böldürtmemek için mecliste olmamız şart” diye konuştu.
 
 
“Mahalle Olmak İstemiyoruz”
 
Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman tarafından organize edilen mitingde binlerce kişi bir araya gelerek ülkücü harekete destek verdi. MHP Hatay Milletvekili Süleyman Turan Çirkin, milletvekili adayları A.Şefik Çirkin, İsmail Hakkı Yücel, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve sivil toplum örgütlerinin destek verdiği miting şölen havasında geçti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan mitingin ilk konuşmasını Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman yaptı. Yurtman konuşmasında, Karayılan halkına sorular yönelterek Hatay Büyükşehir Belediyesi kapsamında Karayılan Beldesi’nin mahalleye dönüştürülmesi fikrini protesto etti ve buna karşı olduklarını söyledi.
 
“Ekonomik Büyüme Sanal, İstikrar Yalan”
 
MHP İskenderun ilçe Başkanı İbrahim Gül Türkiye’de istikrarın olduğunu söyleyen AK Parti’nin yalan söylediğini belirterek sert konuştu. Türkiye’de istikrar güven ve asayişin olmadığını belirten Gül, “Ekonomik büyüme olsaydı işsizlik olur muydu? Huzur olsa her gün bir yerlerde bomba patlar mıydı? Güven olsa Türk Bayrağı’nın yanına bir başka bayrak dikmeye kalkarlar mıydı? Bu ülkenin istikrarı birlik beraberliğimizin sağlanmasından dağlarımızın temizlenmesinden geçer. AK Parti bu yalanlarla 9 yıldır sığınıyor. Ekonomik büyüme sanal, istikrar yalandır” dedi.
 
 
 
“MHP Dimdik Ayakta”
 
 
“İktidara talibiz” diyerek sözlerine başlayan MHP Hatay Milletvekili adayı A.Şefik Çirkin büyük bir takdir topladı. Öncelikli olarak halkına hizmette kusur etmeyen Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman’ı tebrik eden Çirkin, Karayılanda yaşanan güzel iktidarın Türkiye’ye yansıyacağını belirtti. Çirkin, 12 Haziran’da “Devletin başına Devlet gelecek” dedi. Türk siyasi tarihinde 23 tane genel seçim yapıldığını belirten Şefik Çirkin, 12 Haziran’da yapılacak seçimin çok farklı olduğunu dile getirdi. Çirkin “ Demirel ne diyor; “6 defa gittim, 7 defa geldim” diyor. Demek ki 23 seçim bazı iktidarların gelmesi bazılarının gitmesi bazılarının muhafaza edilmesi olmuştur. Ama bu seçim başka. Bir yandan birileri ‘Biz özerklik istiyoruz’ diyor. İmralı’da yatan kepaze size koca Türkiye Cumhuriyeti devletine asırlardır devletsiz kalmamış bir milletin devletine size ‘15 Haziran’a kadar mühlet verebiliyorum’ diyor. Bir yandan da şehirler yakılıyor. YSK seçim kurulunu bir gecede teslim alabiliyorlar ve hakları olmamalarına rağmen aday olabiliyorlar. Bazı siyasi liderlerde güneydoğuda ‘Size özerklik vereceğim’ diyebiliyor. İktidar ve muhalefet peş peşe giden bir vagon gibiler. ‘Atatürk’ün koltuğuna oturdum’ diyen birisi 1923 ruhundan bahseden birisi nasıl oluyor da ‘size özerklik verebileceğim’ diyebiliyor? Yani iktidar ve muhalefetin perde arkasında bir birine vagon olduğu bir Türkiye yaşıyoruz. Şimdi hal böyle iken iktidara bakıyoruz, iktidarda diyor ki ‘Benim size özerklik verebilmem için anayasayı değiştirmem lazım bunun içinde bana tek başına iktidar yetmiyor. 370 Milletvekili gerekiyor’ diyor. Fakat bana buda yetmiyor bir siyasi parti var ki ‘Mecliste onlar varken ben bunları yapamam’ diyor. Kim bunlar tabi ki; bozkurtlar. Hal böyle olunca da yazarı, çizeri, kasetçisi herkes MHP’nin üzerine geliyor. Bunlar hepinizin gözünüzün önünde oluyor. Her gün televizyonlarda MHP’nin barajın altında kalacağı propagandası yapılıyor. Bu mecliste herkese yer varda neden bize yer yok. Başbakan ‘Hayaldi gerçek oldu’ diyor. Ne hayaldi ne gerçek oldu. Açıklayayım o hayali; 1999 yılında bölücülerin temsilcisi olarak meclise giren Leyla Zana orada Kürtçe yemin etmeye kalktı, daha sonra bu kişi bölücü faaliyetlere devam ettiği için savcılık emriyle meclisten alındı ceza evine konuldu. Bu arada AK Parti iktidara gelir gelmez bunları ceza evinden çıkarttı. Şimdi o bayan Diyarbakır’dan aday ve meclise girecek. Leyla Zana’ya yer varda ülkücüye yer yok mu? PKK bunu 20 yıl önce hayal etse bugün bunların olacağını görebilir miydi? MHP dimdik ayakta, her türlü rezalete ve komploya rağmen Milletimizin Milliyetçi hareketi bağrına basıyor. Halkımız ‘Biz sizin arkanızdayız bunların hesabını soracağız’ diyor. 12 Haziran Milliyetçi Hareketin, Milletiyle kucaklaştığı gün olacaktır” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet