Skip Navigation Links

Gösteri Maçının Galibi Şöhretler Oldu

İskenderun’a gelen Türk futbolunun tanınmış spor adamları, İskenderun şöhretleri ile salon futbolunda gösteri maçı yaptı.

Spor   A+a-


İSKENDERUNDA FUTSAL MAÇINDA GALİBİYET... ile 8gunhaber

  Gösteri Maçının Galibi Şöhretler Oldu
 
  İskenderun Gençler Birliğispor’un kentimizde gerçekleştirdiği “Türk Futbolunun Geleceği ve Gençliği” konulu paneline katılmak üzere İskenderun’a gelen Türk futbolunun tanınmış ve adlarından sıkça söz ettiren spor adamları, İskenderun şöhretleri ile salon futbolunda gösteri maçı yaptı.
 
  Sakarya mahallesindeki Belediye Kapalı Spor Salonunda geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen, Uluslararası Futbol Menajeri Cihangir Güner, Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ali Cansun Begeçarslan, Futsal Milli Takım oyuncusu Yekta’nın da forma giydiği İskenderun Gençler Birliği Spor ile İskenderun şöhretleri, salon futbolunda karşı karşıya geldi. Her iki takımda maça hızlı başladı. Gösteri maçına ilk gölünü Gençler Birliğispor’dan Ali Cansun Begeçarslan attı. Karşılıklı goller ile geçen karşılaşmanın ilk yarısını Gençler Birliğispor, 4-2 önde kapadı. İkinci yarıda oyuna ağrılığı koyan İskenderun şöhretler, maçı 8-7 kazanmasını bildi.
 

Gösteri Maçının Galibi Şöhretler Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet