Skip Navigation Links

Payas İlçe Milli Eğitim’e Önemli Atama..

Geçtiğimiz aylarda ilçe olan Payas’ta kurumların oluşturulması çalışmaları sürüyor.

Gündem   A+a-

 

 Payas İlçe Milli Eğitim’e Önemli Atama..

 
 Geçtiğimiz aylarda ilçe olan Payas’ta kurumların oluşturulması çalışmaları sürüyor. Payas Kaymakamı İrfan Demiröz’ün göreve başlar başlamaz yoğun çalışmalarının sonuçları ortaya çıkmaya başladı. Payas Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Nursan Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Duman Eker atandı.

 

 Abdullah Duman Eker, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürlüğü ve ardından da Nursan Anadolu Lisesi müdürlüğü görevlerini başarıyla yürüttükten sonra, Payas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanarak, başarılı çalışmalarının meyvesini de toplamış oldu.

 

 Radikal kararları, eğitim kurumlarının Türkiye ve Dünya’ya açılmasında öncülük ettiği projeleriyle tanınan ve prensiplerinden ödün vermeyen bir kişi olan Abdullah Duman Eker’in Payas’ta önemli çalışmaların altına imza atması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (3) adet yorum var.
Şamil ZORBEY 9 Ekim 2013 Çarşamba
Adam ancak 1 hafta müdürlükte kalabildi.
redifali 30 Eylül 2013 Pazartesi
nursan anadolu lisesinde adamın bir tek çivisi yokk ki. nursanı kurucu müdüründen 4*4 lük hazır aldı. müdüre bu kıyak da nesyin nesi.
Şadi Erkul 29 Eylül 2013 Pazar
Artık Payas kaymakamı, belediye başkanı, milli eğitim müdürü beraber alem yaparlar. Adam alışkın nasıl olsa öğrencilerle yapıyordu bunu.
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet