Skip Navigation Links

Paraşütle Gelen Aday Hariç Herkesin Emrindeyim!!!

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adayı Osman Tufan, geçtiğimiz aylarda ilçe olan Payas’ta vatandaşlarla buluştu.

Gündem   A+a-


osman tufan payas halkiyla bulustu ile 8gunhaber

 

 

Payas’ta vatandaşlarla bir araya geldiği coşkulu toplantıda konuşan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan;

 

Paraşütle Gelen Aday Hariç Herkesin Emrindeyim!!!

 

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adayı Osman Tufan, geçtiğimiz aylarda ilçe olan Payas’ta vatandaşlarla buluştu.

 

CHP Payas İlçe Örgütü’nde vatandaşlarla kucaklaşan Osman Tufan, en büyük ilgiyi ise gençler ve kadınlardan gördü.

 

CHP Payas İlçe Başkanı Rafet Özkaya’nın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, partililerin heyecanı görülmeğe değerdi. Geçtiğimiz dönem CHP Hatay Milletvekili Adayı ve Payas Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Oğuz, geçmiş dönemlerde Payas’ta Belediye Başkanlığı yapmış Öztürk Çolak ve kalabalık partili grubun katıldığı toplantıda Tufan’ın büyükşehir adaylığı için dua edenler de vardı.

 

 

Osman Tufan’a tam destek sözü veren gençler ve kadınlar, başarıya giden yolda hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

 

Oldukça coşkulu ve neşeli geçen güneşli bir Pazar gününde CHP Payas İlçe Örgütü’nü dolduran vatandaşlara seslenen Osman Tufan, CHP’nin tüm ilçeleri, Hatay Büyükşehir ve Türkiye’de iktidar olması için gerekli olmazsa olmazları anlattı.

 

İktidara giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğini ve birbirini sevmenin önemli olduğunu belirten Osman Tufan, paraşütle gelecek aday dışında kim aday olursa olsun emrinde olacağının sözünü verirken, örgütlerin ve tabanın istediği, gönülden arkasında yürüyecekleri adayın Hatay Büyükşehir’i kazanırken, CHP’yi de Türkiye’de iktidara taşıyacağına da dikkat çekti.

 

 

 

 

 

 

 
Paraşütle Gelen Aday Hariç Herkesin Emrindeyim!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet