Skip Navigation Links

Ocaklı Anaokulu eğitime neşeli başladı

Ocaklı Anaokulu eğitim öğretim yılına Henkel Pritt Firmasının katkılarıyla düzenlenen eğlencelerle merhaba dedi.

Eğitim   A+a-

 
  OCAKLI ANAOKULU EĞİTİME NEŞELİ BAŞLADI
 
  Hatay’ın Dörtyol İlçesi Ocaklı Mahallesinde geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve mahallenin adını taşıyan Anaokulu eğitim öğretim yılına Henkel Pritt Firmasının katkılarıyla düzenlenen eğlencelerle merhaba dedi.
 
  Ocaklı Anaokulu 2013 -2014 eğitim öğretim yılına 130 öğrenci kay-dı yaparak geçtiğimiz hafta başladı.
Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanılarak hızlı bir şekilde yapılan binada bazı eksiklerin olmasına rağmen eğitim ve öğretimi engelleyecek bir durum bulunmamakta.
 
  Anaokulunun Kurucu Müdiresi Selen Arlı velilerin okula olan ilgisinden oldukça memnun olduklarını belirterek 4 derslikte eğitim ve öğretim faaliyetlerine başladıklarını ifade etti.
 
  Okulda ilk öğretim haftası kutlamaları kapsamında bir de açılış etkinliği düzenlediklerini ifade eden Selen Arlı, bu etkinliklerine Dörtyol Toplum Destekli Büro Amirliği ve Henkel Pirtt firmasının da destek verdiğini belirtti.
 
  Henkel Pirtt Firması yetkilisi Selma Değirmenci’de yapılan etkinlik hakkında bilgiler verirken; “Kalite ve yenilikçiliği ilke edinen firmamız stick, sıvı ve su bazlı yapıştırıcılar, bantlar, düzelticiler, silgiler, kalemler, boyalar, oyun hamurları, boyama önlükleri ve resim defterleri gibi yaratıcı ürünleri ile kırtasiye sektörünün öncülerinden olmuştur. Pritt sponsorluğunda gerçekleştirilen aktivite ve yarışmalarla öğrenciler sağlıklı Pritt ürünleriyle yaratıcılıklarını geliştirirken, aynı zamanda ürünlerle deneyim yaşama şansını elde etmektedirler. Pritt maskotlarıyla dans eden, oyunlar oynayan çocuklar hem Pritt’ten hediye kazanma şansı yakalıyor hem de eğlenceli saatler geçiriyorlar. Pritt ile uçurtma şenliği, balon şişirme, boyama yarışması, yüz boyama gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerle çocuklara unutulmayacak deneyimler yaşatan Pritt, çocuklar ile marka arasında güçlü bir bağ kurmayı hedeflemektedir.” dedi.
 
 Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet