Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hassa’lı CHP’lilerden Tufan’a Açık Destek

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Tufan, Hassa’daki sosyal demokrat fitilini ateşledi.

Gündem   A+a-


OSMAN TUFAN'A HASSALILARDAN AÇIK DESTEK 8... ile 8gunhaber

 

 CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan, Hassa’daki tüm sosyal demokratları bir çatı altında topladı. Tufan, “Gün birlik ve beraberlik günüdür” dedi ve anlamlı bir söz veren CHP Hassa İlçe Başkanı Talat Ergüneş ise “Osman Tufan’a Hassa olarak tam destek veriyoruz ve bu desteği de açıkça dillendiriyoruz” dedi.

 
 Desteklerinden dolayı Hassa’lı CHP’lilere teşekkür eden Tufan, Hassa ve çevresinin büyük önem kazanması nedeniyle de,”Hiç kimse toprağını, arsasını satmasın. Buralarda büyük yatırımlar olacak. Topraklarınız değerlenecek. CHP Büyükşehir iktidarıyla da her türlü tarıma dayalı sanayiyi de destekleyerek bölge halkının gelir düzeyinin yükselmesine katkı sunacağız” dedi.

 

 Hassa’lı CHP’lilerden Osman Tufan’a Açık Destek

 

 

 CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Tufan, Hassa’daki sosyal demokrat fitilini ateşledi. Hassa’ya çıkarma yapan Tufan, sosyal demokrat belediyecilik anlayışına başta Hatay olmak üzere tüm Türkiye’nin ihtiyacı olduğuna dikkati çekerek, “Artık birlik ve beraberlik zamanıdır. Biz sizlerin ayağına geldik. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Hakça bölüşen, hakça paylaşan bir anlayışla iktidara yürüyeceğiz” dedi.

 

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Tufan, hız kesmeden yoğun gayret ve titizlikle çalışmalarına devam ediyor. Bu yola ilk çıktığında sarf ettiği “Küstürülmüş CHP’lileri kazanacağız” sözüyle hareket edip Hatay’daki tüm sosyal demokratlarla kucaklaşan Tufan, CHP Hassa İlçe Başkanı Talat Ergüneş, Hassa ve çevresindeki belde başkanları, köy muhtarları ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

 

 Uzun yıllar CHP’de siyaset yapıp ilgisizlik ve daha bir çok nedenden dolayı da küstürülerek çeşitli siyasi partilere giden isimler ise oldukça anlamlı bir mesaj verdiler: “CHP’de Osman Tufan olursa sonuna kadar yanında duracağız. Osman Tufan’la birlikte CHP’deki yerimizi yeniden alacağız. Bizi anlayan, içimizden biri olan Osman Tufan’ın bizlere kucak açmış olması ise hepimizi fazlasıyla mutlu etmiştir” dediler.

 

 Aktepe Beldesi’ndeki Çınar Restaurant’ta verilen yemekte birlik, beraberlik ve dayanışma adına her şey hakimdi.

 

 CHP Hassa İlçe Başkanı Talat Ergüneş, ekibi ile birlikte Osman Tufan’a gerek genel merkez nezdinde, gerekse partisinin ilçe yöneticileri ile birlikte sonuna kadar destek olduğunu açıkladı.

 

 Ergüneş, “Kaybedeceksek hep beraber kaybedeceğiz, kazanacaksak hep beraber kazanacağız. El birliğiyle, Allah’ın izniyle adaylığı Osman beye almaya çalışacağız. Daha sonra da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mücadele edeceğiz. İnşallah hep birlikte alınterimizle hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

 

 Ergüneş’e desteğinden ötürü teşekkür eden CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Tufan, konuşmasının her satırbaşında sosyal demokratların gücünden ve birlikteliğinden bahsetti. Hassa’nın gönlünde çok ayrı bir yeri ve önemi olduğunu kaydeden Tufan, “İnsanların kalbinde ve gönlünde çok farklı düşünceler vardır. Herkesin gönlünde bir aslan yatar. O aslanın biz olması için sizlerle bir ve beraber olacağız, bunun için mücadele edeceğiz. Ben Hatay’ın 12 ilçesinden biri olan Hassa’nın çok geri kaldığını gördüm. Benim Hassa ile gönül bağım var. Buraya elimizdeki imkanlar çerçevesinde tüm desteği vermeye çalıştık. Bundan dolayı Hassa ve Dörtyol arasında var olan dostane ilişkiler daha fazla gelişti” şeklinde konuştu.

 

 Hassa’nın gerekli yatırımı ve desteği alamadığından yakınan Tufan, bu bölgenin gelişmesi için kendi üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek, “Bu desteklerimizle Hassa Tüneli projesinin ilk harcını, tuğlasını koyan biri olduğum için bundan çok büyük bir keyif alıyorum. Dörtyol ve Hassa’ya gelip gitmeler çok uzundu. Tarihsel olan bu projede katkımız olduğunu arkadaşlarımız söyledi. Bundan 3 yıl sonra Hassa’nın değeri ölçülemeyecek kadar pahalı olacak. Sizlere tavsiyem arsalarınızı elden çıkarmayın! Çünkü tünel projesi hayata geçtiğinde buraların değeri çok yüksek olacak. Çünkü Hassa’mız kabuğunu kırdı. Herkes Hassa’yı konuşuyor. Demek ki bizim başkasına ihtiyacımız kalmayacak. Devlettin halkımız için düşen payı alacağız” dedi.

 

 1977 yılından beri Hassa’da sosyal demokrat iktidar göremediklerine vurgu yapan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Tufan, Sosyal belediyelerin insan ve hizmet odaklı olduğunu ifade ederek, “Bizim amacımız sosyal demokrasinin getirmiş olduğu hizmetleri halkımızla paylaşmaktır. Bundan dolayı ekip ruhu olmak zorundayız. Bireye dayalı değil, örgüte dayalı, örgütlerin ön plana çıktığı, halkın beraber yönettiği bir sistemi getireceğiz. Çünkü başka çaremiz yok. Biz sizlerle beraber her şeyi paylaşmak istiyoruz. Örgütlerimiz bizi can damarlarımızdır. Örgütlerimiz ile birlikte size sevgimizi getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 Her konuşmasında üzerine basa basa birlik ve beraberlikten bahseden Tufan son olarak, “Biz ayağınıza geldik. Bunu siz iyi değerlendirin. Bu ülke hepimize yeter! Biz yeter ki Allah’ın nimetlerini doğru dürüst paylaşalım! Bu paylaşım sadece CHP’nin ilkesinde olacaktır. Halkça bölüşen, halkça paylaşan ve en önemlisi halkla iktidara yürüyeceğiz. Rabbimiz layık görür de yönetimi alırsak, Hassa’mızı hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

 

 Konuşmanın ardından yemeğe katılan CHP Hassa İlçe yöneticileri, belde başkanları ve muhtarlar sonuna kadar Osman Tufan’ı destekleyeceklerinin önemle altını çizdiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hassa’lı CHP’lilerden Tufan’a Açık Destek    videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar