Skip Navigation Links

Kutlu Doğum Haftası'nı gül takdim ederek kutladılar

İskenderun İlçe Müftüsü ve Kutlu Doğum Komitesi Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'i ziyaret etti

Gündem   A+a-

 
Kutlu Doğum Haftası’nı gül takdim ederek kutladılar
 
İskenderun İlçe Müftüsü ve Kutlu Doğum Komitesi Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti
 
İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ve Kutlu Doğum Komitesi, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i makamında ziyaret ederek, Kutlu Doğum Haftası’nı kutladı.
Ziyarette yaptığı konuşmasında, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 1989 yılından bu yana 14-20 Nisan tarihleri arasını Kutlu Doğum Haftası olarak kutladığını anımsatan İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, aynı zamanda ‘sevdiklerinize bir gül verin’ kampanyası başlatıldığını söyledi.
İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, “Biz de bu anlamda İlçe Müftülüğümüzce teşekkül ettirilen Kutlu Doğum Komitesiyle birlikte Belediye Başkanımızı ziyaret ediyoruz ve peygamberimizin sembolü olan, sevginin, saygının, güzelliğin sembolü olan bu gülü Belediye Başkanımıza takdim ediyoruz” diye konuştu.
Gülün dünyada sevginin, dostluğun sembolü olan bir çiçek olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Kutlu Doğum Haftası’nın bütün insanlara dostluğa, barışa, kardeşliğe vesile olmasını diledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Hz.Mevlana’nın gül ile ilgili çok güzel bir sözü var. Bu söz hayatımın felsefesinden biridir. ‘Sanma ki gül dikenin himayesindedir, aslında dikenin itibarı gül sayesindedir’ bu çok muhteşem, çok anlamlı sözdür. Gülü çok severim. Dikenine de katlanacağız ama gül dostluğun sembolüdür. Kutlu olsun. İyi ki varsınız” dedi.
Kutlu Doğum Komitesi, belediye personeline de gül vererek, Kutlu Doğum Haftası’nı kutladı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet