Skip Navigation Links

Takvim Gazetesi’ne göre Hatay’ın Adayı Osman Tufan!!!

Takvim Gazetesi, kesinleştiği iddia edilen bir çok büyükşeahirin adaylarını yazdı. Büyükşehir adayları arasında Hatay-Osman Tufan olarak görünüyor. Bu

Gündem   A+a-

 

Takvim Gazetesi, kesinleştiği iddia edilen bir çok büyükşeahirin adaylarını yazdı. Büyükşehir adayları arasında Hatay-Osman Tufan olarak görünüyor. Bu bilgi henüz tekzip edilmiş değil!

Takvim Gazetesi’ne göre Hatay’ın Adayı Osman Tufan!!!

Türkiye geneli yayın yapan takvim Gazetesi, CHP Genel Merkezi’nden alındığı tahmin edilen bilgiye dayandırdığı haberde bir çok büyükşehirin adaylarının kesinleştiğini duyururken, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Osman Tufan olduğunu yazdı.

Hatay gündeminde bomba etkisi yaratan haber henüz doğrulanmış veya tekzip edilmiş değil ama Osman Tufan’ın adaylığı bilgisi doğru olduğu takdirde siyasette dengeler değişeceğe benziyor.

İŞTE TAKVİM GAZETESİNİN HABERİ;

Yerel seçimler için yaklaşık 2 bin kişinin aday adaylığı başvurusu yaptığı CHP'de aday listesi netleşmeye başladı. Güneydoğu ve Doğu için CHP'li adaylar pek istekli olmadı. Giresun, Antalya, Ordu, Eskişehir, Aydınve İzmir'de mevcut belediye başkanlarıyla yola devam edileceği kesin gibi. Ancak İzmir'de Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın da aday olabileceği belirtildi.İşte bazı iller ve adayları: Adana-Soner Çetin,Zonguldak- Kenan Köktürk, Ankara-Yılmaz Büyükerşen,Trabzon-Volkan Canalioğlu, Mersin-Fikri Sağlar, Hatay-Osman Tufan...

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet