Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Osman TUFAN Başvurusunu Yapıyor !

Osman TUFAN Büyükşehir Belediye Başkan Adaylık başvurusunu yapıyor..

Politika   A+a-

Sanayici, Eğitimci, Siyasetçi ve her alanda yaptığı yardımlarla hayırseverliği ile adından sıkça söz ettiren Tufan Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ile dün 30 Ağustos Zafer Bayramının 91. Yıl Dönümü Kutlamaları esnasında  karşılaştık ve bu anlamlı günün coşkusunu ilikleri-ne kadar hisseden bu güzel insanla tören sonrasında bir süre sohbet ettik.

Osman Tufan, emperyalist işgalci güçlerin haksızca ve alçakça işgaline "dur" diyen ve kanımızın son damlasını akıtmadan yurdumuzu bırakmayacağımızı dünyaya ispatlayan bu büyük zaferi kutladığımız günde bizlere CHP Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıkladı ve Cumartesi CHP İl Başkanlığına resmi müracaatını yapacağını söyledi.

 

OSMAN TUFAN; “TEK BİR HEDEFE DOĞRU YÜRÜYORUZ; ATATÜRK İLKELERİNİN IŞIĞINDA CHP’NİN YÖNETİMİYLE HALKIN İKTİDARINI KURMAK ”

 

            Tufan Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan sohbetinde birlik ve beraberlik ile çıkılan yollarda engellerin aşılmasının çok kolay olacağının altını çizerek; “Bizim temel gayemiz CHP’nin genel ve yerel iktidarını vücuda getirmektir. Bu uğurda bundan önce yaptığımız çalışmalar ve fedakarlıklar göz önündedir. Ben CHP yi kurtaracak adamım diye yola çıkmıyorum. Böyle bir anlayış tarzı bu kültürü almış olan bizlere yakışmaz. CHP yi hak ettiği yere el birliği, gönül birliği ile taşıyacağız ve halkın iktidarını kuracağız. Ama şu da bir gerçek ki CHP li olup ta sağ partilere yönelmiş çok sayıda seçmenimiz var. Bunları partiye geri kazanmak çok kolay. Yıllardır bu insanlarla diyalogumuzu, samimi dostluklarımızı muhafaza ediyoruz. ORC Ajans adında bir anket firmasının yaptığı ve gazete vatanda da geniş yer bulan bir ankette Osman Tufan’a  Hatay’lıların % 56,1’i ‘Evet İstiyoruz’ diyorsa bununda bize yüklediği bir görev ve mecburiyet var. Bizim de görevden kaçmamız söz konusu dahi olamaz” dedi. 

 

OSMAN TUFAN; “HATAY BİR BÜTÜNDÜR. BİZİM SİYASİ ANLAYIŞIMIZDA DAĞIN ÖTESİ YADA BERİSİ DİYE BİR KAVRAM YOK”

 

Bütün siyasi yaşantısı boyunca Hatay’ı hep bir bütün olarak değerlendirdiğini özellikle belirten Osman Tufan; “Dağın ötesi, berisi diye bir kavram yok. Bu söylem diğer siyasi partilerde geçerli olsa da CHP için ben bunun böyle olmadığını biliyorum. CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayının örgütün içinden birisi olması yönünde genel bir talep var. Kırıkhan, Kumlu, Hassa, Reyhanlı, Samandağ, Yayladağı, Antakya kısacası tüm Hatay’ın yürekli CHP seçmenleri kendi içlerinden bu partiye emek vermiş birini Büyük Şehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyor. Onların bu haklı talebi Genel Merkezimizde de mutlaka yanıt bulacaktır. Cumartesi İl Başkanlığımıza Büyük Şehir Belediye Başkan Adaylığı için resmi müracaatımızı yapacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ülkenin CHP ve Halkın iktidarına ihtiyacı var. Aydınlık yarınlar için bu gün bir ışık yakma günüdür” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar