Skip Navigation Links

Reyhanlı Olaylarında 32 Gözaltı !

Hatay Valiliğinin yaptığı basın duyurusu'nda reyhanlı olayları ile ilgili olarak şuana kadar toplam 32 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Gündem   A+a-

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamalara göre ;

1 Mayıs 2013 Cumartesi günü ilimiz Reyhanlı İlçesi’nde meydana gelen patlamalarla ilgili olarak; 21 Ağustos 2013 Çarşamba günü güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyon sonucunda olaylarla ilgili olarak aranmakta olan ve gözaltına alınan M.A.Ö., H.S.,A.D., N.K., M.A.S. isimli şahıslar ile, 21 Ağustos 2013 ve 22 Ağustos 2013 günlerinde İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim olan S.O. ve Y.Ç. isimli şahıslardan;


H.S.,Y.Ç., A.D., 22 Ağustos 2013 Perşembe günü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulmuş, M.A.S., S.O. isimli şahısların tutuksuz yargılanmasına karar verilmiş, N.K., M.A.Ö. isimli şahıslar ise serbest bırakılmıştır.


Bu kapsamda; şimdiye kadar Reyhanlı olayları ile ilgili olduğu değerlendirilerek gözaltına alınan toplam 32 kişiden 20’si adli makamlarca tutuklanmış, 12’si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet