Skip Navigation Links

Vali Su’dan Ali Uysal’a Duygulu Ziyaret..

Düzce Valisi Ali İhsan Su, vedalaşma turları sırasında Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’la vedalaştı.

Yaşam   A+a-

 
  Vali Su’dan Ali Uysal’a Duygulu Ziyaret..
 
  İskenderun Kaymakamlığı görevini başarıyla yürütürken Düzce Valiliği görevine atanmasıyla herkese buruk bir sevinç yaşatan Düzce Valisi Ali İhsan Su, vedalaşma turları sırasında Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’la vedalaştı.
 
  Uysal Group merkezinde Ali Uysal’la vedalaşan Vali Ali İhsan Su, vali olmanın sevinciyle İskenderun’dan ve buradaki dostlarından ayrılmanın üzüntüsü arasında gerçekleştirdiği ziyarette oldukça duyguluydu.
 
  Veda ziyaretinden dolayı buruk bir mutluluk yaşadıklarını belirten Ali Uysal, “Çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz devlet büyüğümüzin Valilik görevine atanmış olması bizleri çok mutlu etmekle birlikte, aynı zamanda adam gibi adam çok özel bir insandan ayrılmanın hüznünü yaşıyoruz.
 
  İskenderun ve Denizciler’de yaptığım hayır işlerinde Sayın Valim Ali İhsan Su’nun desteği çok büyük. İyi ki sayın Valimin isteği doğrultusunda hayır işlerini yapmışım ve hayırseverler kervanına katılmışım. Her türlü hizmetleri ve katkılarından dolayı Sayın Valim’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
  Düzce Valisi Ali İhsan Su da, İskenderun’da çok güzel ve başarılı bir dönem geçirirken, çalışmalara katkı sunan tüm kurum, kuruluş ve hayırseverlere teşekkür etti ve Ali Uysal’ın Uysal Group’la yeni hayır işlerine adım atacağından kuşku duymadığını söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet