Skip Navigation Links

Osman Tufan Dörtyol Tanıtım Filmi İçin Yapımcı Oluyor

Dörtyol Kaymakamlığı Proje Ofisi ve Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanacak Dörtyol belgeseli için Tufan Şirketler Gr

Gündem   A+a-

 
 
Dörtyol Kaymakamlığı Proje Ofisi ve Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanacak Dörtyol belgeseli için Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN yapımcı olmaya karar verdi. Böylelikle Osman TUFAN, sanayici, işadamı, eğitimci sıfatlarının yanına yapımcılığı da eklemiş oldu.
 
Dörtyol Haddeciler ve Sanayiciler Derneği ve Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan’ın yapımcılığını üslendiği tanıtım filminde; Dörtyol’un tarihi, kültürel yapısı ile Dörtyol’da gelişen sanayi ve Dörtyol’un turizm değerlerine yer verileceği bildirildi.
 
Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Dörtyol Haddeciler ve Sanayiciler Derneği ve Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Dörtyol’umuzun tanıtımı için ilçe kaymakamlığının başlattığı bu projeye destek vermelerinin sosyal sorumluluk anlayışlarının bir sonucu olduğunu söyledi. “Hızla gelişen bölgemizin tanıtım ve isim marka değeri olarak hak ettiği seviyelere gelmesi için bu tür çalışmaların desteklenmesi gerektiğine inanıyorum.” dedi.
 
Dörtyol kaymakamlığı Proje Ofisi koordinatörü Abdullah Akkoyunlu tanıtım filmi ile ilgili yaptığı açıklamada: “Bu tanıtım filminde Dörtyol’un tarihi, fiziki ve coğrafi yapısı, iklim ve bitki örtüsü, kültür ve turizmi anlatılacaktır. Tarihi ve turistik mekânlar, doğal güzellikler, ilçenin geçim kaynakları, el sanatları, yöresel yemekler, yöresel kıyafetler, düğünler, müzikler, halk oyunları, maniler... yer alacak, ayrıca Dörtyol İlçesinde yetişmiş ünlülerden ismen de olsa bahsedilecektir.” dedi,
 
Akkoyunlu: Hazırlanacak olan tanıtım filmi Dörtyol İlçesini geniş kitlelere tanıtmayı, bu yöreyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistleri arttırmayı, Dörtyol'un daha bilinir bir isim olmasını ve bu yönde çalışmalarını arttırmasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Film Dörtyol'da yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar için de bir rehber niteliği taşıyacaktır.” diyerek sözlerini bitirdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet