Skip Navigation Links

Dönen'e davul zurnalı karşılama

Sanayi ve Ticaret E.Bakanı Mehmet Dönen, uzun bir aradan sonra yeniden CHP’ye katıldı.

Politika   A+a-


İSKENDERUN CHP TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMA 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

  DÖNEN’E DAVUL ZURNALI KARŞILAMA
 
  Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Mehmet Dönen, uzun bir aradan sonra yeniden CHP’ye katıldı.
Dönen, Ramazan Bayramı dolayısı CHP İskenderun İlçe Binasında düzenlenen bayramlaşama törenine katıldı.
 
  Bir grup partili tarafından davul zurna ile CHP binası önünde karşılanan Dönen için kurban’da kesildi.
Birlik ve Beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşma töreninde partililere hitaben bir konuşma yapan Dönen, yıllar sonra yeniden CHP’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
 
  Dönen, geçmişte yıllardır birçok partili ile çalıştığını belirterek,”Burada birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız var. Çoğunuzun babaları ile birlikte çalıştım. Hep birlikte uzun bir süre CHP’de mücadele verdikten sonra kısa bir süre ayrı kaldık. Bundan sonra CHP içerisinde birlikte olacağız. El ele olacağız gönül gönüle olacağız.”dedi.

 
 
  Dönen,” Bundan sonra CHP içerisinde enerjimizi birbirimiz ile mücadele ederek geçirmemeliyiz. Enerjimizi birleştireceğiz. Bugünkü iktidara yönlendireceğiz. Dalga dalga toplumu ve halkın teveccühünü kazanacağız. Kazandığımız bu teveccüh ile bir iktidar çıkartacağız. CHP’nin Hatay’da ve Türkiye’de iktidar olmasına büyük bir ihtiyaç var. Ülkenin durumunu bilmeyen yok. Türkiye sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu sıkıntılı süreci ortadan kaldırılması için bugüne kadar olan bilgi birikimim neyim varsa hepsini CHP’ne feda etmeye hazırım.”şeklinde konuştu.
  Dönen şunları kaydetti:
  “Her yerde söylüyorum. Aday olayım olmayayım. Hiç önemli değil. Bundan sonrası için CHP için çalışmak var. Birlikte olmak var. Yeniden aranıza katıldım. Bundan sonra her zaman birlikteyiz. Başka çaremiz yok. Bu vesile hepinizin bayramını kutluyorum. Saygılar sunuyorum. Kalın sağlıcakla”
İl Başkanı Servet Mullaoğlu ise CHP’nin yerelde iktidarı daha sonra genel iktidarı yakalayacağını belirterek birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını söyledi.
 
  İlçe Başkanı Süleyman Uyar ise bayramların dayanışma günleri olduğunu belirterek tüm partililerin ve bölge halkının bayramını kutladı.
 
  Düzenlenen bayramlaşamaya CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Mehmet Ali Edipoğlu,Hasan Akgöl,Refik Eryılmaz,İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek,yönetim kurulu üyeleri,meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
 
 
 

Dönen'e davul zurnalı karşılama videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet