Skip Navigation Links

“Deneyimlerim hizmete dönüşecek”

31 Mart 2014 Yerel seçimlerinde bölgemizin parlayan yıldızı olmaya aday ilçesi Arsuz’a hizmet yarışı bayramdan sonra hız kazanacak.

Politika   A+a-

 
  CHP’de örgütten gelen Mahmut Keleş
  Arsuz’a Hizmet İçin Hazır
 
  31 Mart 2014 Yerel seçimlerinde bölgemizin parlayan yıldızı olmaya aday ilçesi Arsuz’a hizmet yarışı bayramdan sonra hız kazanacak. Arsuz seçim bölgesinde CHP’nin uzun yıllar örgüt düzeyinde köklü hizmetleri bulunan Mahmut Keleş göreve gelecek iyi bir belediye yönetimiyle uyumlu hizmet vermeye hazır olduğunun sinyallerini veriyor.
 
  Mahmut Keleş kimdir?
 
  Işıklı’dan Nardüzü’ne kadar olan seçim bölgesinde CHP’nin seçim başarısı için ter döken iki çocuk babası Ziraat Mühendisi Mahmut Keleş, halen uluslar arası bir Fransız gübre firmasının Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölge müdürü olarak görev yapıyor. CHP örgütünden gelme ve partinin çeşitli kademelerinde aldığı sorumlulukları başarıyla yerine getirdi. Özellikle Akçalı, Madenli ve birçk belde seçmeni üzerinde ciddi oy potansiyeline sahip olan Keleş ayrıca uzmanı olduğu tarımcılığın yanı sıra turizmle ilgili hayata geçirilmeyi bekleyen önemli projeleri olduğu biliniyor.
 
  “Deneyimlerim hizmete dönüşecek”
 
  Ziraat Mühendisi Mahmut Keleş “Deneyimlerimi hizmete dönüştürmeye talibim” diyerek “Bu seçim Arsuz bölgesi ve halkı için çok önemli. Çünkü ilçe olmasından sonra yüzölçümü oldukça büyüyen Arsuz bölgesi yeni bir oluşumun içine girecek. Deneyimli ve yoğun mesai harcayacak isimlere ihtiyaç olacağı kuşkusuz. Parti seçmenlerince her kesimin sıcak baktığı isimlerle bu ipi göğüslemek halkın hak ettiği hizmeti bir an önce ve sağlıklı bir şekilde almasını sağlayacaktır. Ben Mahmet Keleş olarak partinin teşkilatlarında geçmişte gösterdiğim çabaların devam edeceğini belirtmek istiyorum.” Şeklinde konuştu ve seçmenlere ve partililere hizmet yarışının içerisinde olduğunun sinyallerini verdi.
 
  Karaağaç’tan başlayan Arsuz seçim bölgesinin yeni coğrafyasında geniş bir tabanı bulunan Mahmet Keleş’in halka hizmeti amaçlayan saygın bir yönetimin işbaşına gelmesi durumunda uyumlu bir mesai harcaması bekleniyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet