Skip Navigation Links

Osman Tufan Yine Duruşunu Gösterdi..

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hatay’daki en önemli isimlerinden birisi olan, en önemli bir kaç Hatay Büyükşehir belediye başkan adayı arasında da adı

Gündem   A+a-


OSMAN TUFAN -KEMAL KILIÇDAROĞLU İSDEMİR 8... ile 8gunhaber

  Osman Tufan Yine Duruşunu Gösterdi..
 
  Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hatay’daki en önemli isimlerinden birisi olan, en önemli bir kaç Hatay Büyükşehir belediye başkan adayı arasında da adı geçen Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte İsdemir kucaklaşmasına katıldı.
 
  Tufan Şirketler Grubu bünyesinde çalışan yüzlerce işçisiyle her zaman kucaklaşmayı bilen, alın teri ve emekten yana bir kişiliğe sahip olan Osman Tufan, bir işveren olarak grevdeki işçilere tam destek vererek bir kez daha takdir topladı.
 
  Her yıl 1 Mayıs işçi bayramında çalışanları ve aileleriyle birlikte düzenlediği kutlama geceleriyle de takdir toplamış bir isim olan Osman Tufan, gerçek bir demokrat, gerçekten alın teri ve emekten yana bir isim olarak uzun yıllardır gönülleri fethetmiş durumda.
 
  Kılıçdaroğlu’nun Hatay programının İsdemir ayağına katılarak emekten yana tavrını koyan Tufan, geleneği bu kez de bozmadı ve emekten, alın terinden yana duruşunu gösterdi.
 

 
 

Osman Tufan Yine Duruşunu Gösterdi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet